Diplomaatti on sellainen, joka osaa käskeä toisen painua helvettiin niin ovelasti, että toinen rupeaa oikein odottamaan matkaa.


maanantai 23. toukokuuta 2011

Lähiöapina seikkailee jälleen

Tämä on jo vähän vanha juttu, mutta on ihan pakko tehdä vielä toinenkin postaus meidän naapurustossa pyörivästä apinasta. Satuin nimittäin taas näkemään sen eilen, nyt talomme etupuolella. Apina istuskeli totuttuun tapaan aidan päällä, ihan muutaman metrin päässä parvekkeestamme ja paljon lähempänä kuin aiemmin. Kun sanoin miehelleni, että siellä se apina nyt taas on, menenpä vähän valokuvailemaan sitä, mies meinasi saada hepulin: "et kyllä avaa sitä parvekkeen ovea; se tulee sisään!"

Uteliaisuuteni kuitenkin voitti, ja kävin taas vakoilemassa hieman apinan touhuja. Ja mitäpä muutakaan apina oli tullut tekemään pihallemme kuin haeskelemaan ruokaa! Tästä sen taas näkee, että kun apinoita ruokitaan, ne muuttuvat rohkeammaksi ja uskaltautuvat lähemmäs ihmisiä ruoanhakumatkalle. Tällä kertaa apinalle ei kuitenkaan ollut katettu roti-leipiä, vaan se joutui tyytymään luonnon omiin antimiin.

Löytyisköhän noilta parvekkeilta mulle jotain syötävää?


Ei oo, ei tuu. Ei tipu lämpöö, enkä sano juu.
Hei - puu!

Ulkonäkö on hyvä, tuoksu on hyvä, jalan lepuutuspaikka on hyvä.

Onpas sitkeetä.
Äiti teki parempaa.

Mä oon jumppa-apina.Hei kattokaa! Toinen käsi ilmassa!

Taas ne syö sitä kassler-lihaa...

Kivempi istuu, kun on vähän pehmuketta alla.

Muako sä kuvaat?


Mie alan nyt mököttää.

Onkohan meillä sitä talkkia vielä?

Ollut ei loiste huono, petterimme peräpään.

6 kommenttia:

 1. Teillä ei varmaan koskaan uskalla jättää ikkunoita tai ovea auki.

  VastaaPoista
 2. Allu, ei tosiaankaan! Talvella vielä pidin joskus parvekkeiden ovia auki, että tulis lämmintä ilmaa sisään, mutta en enää sen jälkeen, kun bongasin ton apinan. Olisi ihan kauheaa löytää tommoinen köriläs keittiöstä!

  VastaaPoista
 3. Aika mainio tuo apina! Osaisinkohan olla antamatta sille ruokaa jos tuollainen olisi meilläkin;D Mutta joo,ei varmaankaan olisi kiva löytää tuollainen kaveri kotoa paikkoja sotkemassa...

  VastaaPoista
 4. Hihii, Yaelian, voi hyvinkin olla, että tämäkin veijari saisi sinulta makupaloja, kun sinä tykkäät syöttää eläimiä muutenkin. :-)

  VastaaPoista
 5. iiiiiiiiiiiiiik!!!! Hullu apina on taas palannut blogiin! käääääk!! Mutta silti siitä mielellään näkee lisää kuvia. Hihii!

  VastaaPoista
 6. Hihii, Laura, kyllä minua nauratti sinun kommenttisi. :-) Nyt se hullu apina ei kyllä enää palaa blogiin, vaikka se tekisi mitä! Mutta arvaatko mitä: näin sen taas tänä aamuna, nyt taas siellä vanhassa paikassa, missä se sai aiemmin niitä leipiä. Ilmeisesti siitä on tullut ihan vakkariasukas näille kulmille. Karmeeta! Ovet säppiin vaan. :-)

  VastaaPoista