Jos mies sanoo tekevänsä jotain, hän kyllä tekee sen. On ihan turha muistutella asiasta puolen vuoden välein.


sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Pissaamaton poika

Kuvahaasteen kakkosviikkoa pukkaa. Lähdetäänpä liikkeelle maanantaista ilman sen kummempia lätinöitä. 

9. Nurkkaus kotonani

Joku ehkä muistaa riipputuolin, joka oli meillä kesällä parvekkeella. Myyjä kertoi tuolia ostaessamme, että tuoli ei kestäisi pakkasta, joten sille olisi keksittävä talveksi jokin muu säilytyspaikka. Yksi vaihtoehto olisi ollut viedä tuoli kellarikomeroon, mutta laiskana ihmisenä keksin, että tuolin voisi myös säilöä yhteen olohuoneen nurkkaan, joka oli muutenkin tyhjä.

Tilapäisratkaisu (josta saattaa tulla pysyvä, jos vanhat merkit pitävät paikkansa 😆).

 

Tuoli sopi minusta tuohon kohtaan yllättävänkin kivasti (sisustusasiantuntijat olkoot eri mieltä), ja siitä on nyt tullut minun epävirallinen neulomis- ja lukunurkkaukseni.

10. Vanhempi

Verkkokaupan edessä on seissyt vuodesta 2015 lähtien patsas nimeltä Bad Bad Boy (toiselta nimeltään Pissaava poika), joka on minusta yksi hirveimmän näköisistä patsaista, jonka olen nähnyt. 


Tällä Tommi Toijan tekemällä vaaleanpunaisella betonipatsaalla on pituutta kahdeksan ja puoli metriä ja painoa seitsemän ja puoli tonnia, joten ihan mistään rimpulasta ei ole kyse. Aiemmin patsas myös pissasi, mutta nyt kun poika on vanhempi, virtsantuotanto on vissiin tyrehtynyt. 

Ei tuu mittään.

Kun tarkastelin patsasta lähempää, totesin, että kyllä patsas on jollakin tapaa ihan sympaattinenkin.


11. Mikä tekee minut onnelliseksi

En tarvitse nykyään kummoisiakaan, jotta tuntisin oloni onnelliseksi. Jo ihan pelkkä perunailu sohvalla ja telkkarin katselu jouluvalaistuksessa tuntuu täydelliseltä. 

Valitsin päivän kuvaksi saunakuvan, sillä jaksan yhä edelleen olla onnellinen siitä, että pääsen saunaan juuri silloin kuin haluan. 

 

Keskiviikkoaamu oli jotenkin nihkeä, ja mielessäni käväisi ajatus, että olisipa kiva päästä saunaan. Sitten rupesin miettimään, miksi ihmeessä saunassa pitäisi käydä vain illalla – siellähän voi käydä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Niinpä lämmitin saunan keskellä päivää, ja kylläpä olikin kiva kokemus. 

Meinasin jaaritella onnesta ja Sadhgurun opetuksista enemmänkin, mutta taidanpa säästää lukijat hihhuloinnilta.

12. Ruoho

Piti tehdä syrjähyppy ja käydä Ruoholahden puolella kuvaamassa yksi ruoholäntti, jotta sain verukkeen laittaa myös keväältä pari kuvaa, jotka on otettu samalta paikalta.

Marraskuun 12. päivä.
 
Toukokuun 23. päivä.


 

Huomasin toukokuussa Ruoholahden kanavaa ylittäessäni sillan pielessä hirveän näköistä roinaa. 



Rojut oli selkeästi nostettu kanavasta, ja myöhemmin lehdestä löytyi juttukin aiheesta. Helsingin kaupunki ostaa keväisin sukeltajilta palvelua rantojen putsaamiseksi, jotta vesistöt olisivat turvallisia esimerkiksi uimareille, koirille ja veneilijöille. Yleensä roinaa on ollut kanavassa vähemmän, mutta tänä keväänä tarkastussukellusta tehnyt sukeltaja oli saanut järkyttyä vedessä olevan roinan määrästä. Kanavasta oli löytynyt ostoskärry, Tallinkin viinakärry, pyöriä, Alepa-pyöriä, vuokrapotkulautoja ja muuta roskaa. Roskia oli tavallista enemmän luultavasti siitä syystä, että kanava ei ollut jäätynyt leudon talven takia ollenkaan. Saa nähdä, minkä verran kamaa kanavasta löytyy ensi keväänä.

13. Mitä ilman en voi elää

Ihminenhän voi elää ilman mitään, jos on pakko. Tätä aihetta olisi voinut muutenkin lähestyä monella tavalla, mutta rupesin miettimään asiaa tulipalon kannalta: jos tulisi tulipalo, mitä pelastaisin ihan ensimmäiseksi (ihmisten jälkeen)? 

Vastausta ei tarvinnut kauan miettiä. Kyllä se olisi minun rakas nalleni. ❤

Multa onnistuu nää iskän tietokonehommatkin. 😊

Tavaroita saa aina uusia, mutta samanlaista nallea ei saa mistään. Nallen jälkeen pelastaisin sitten varmaankin läppärin ja kännykän! 

Kerran menin Henkka-Maukkaan ostamaan nallelle uutta paitaa, mutta en löytänyt kaupasta pienten lasten vaateosastoa (nallelle menee koko 56). Kysyin myyjältä, missä teillä on ihan pienten lasten vaatteet, ja myyjä tarkensi, että tarkoitatko siis vauvojen vaatteita. Hieman siinä kakistelin, että juu, niitähän minä. Vauvojen vaatteita. En viitsinyt lisätä, että tällä vauvalla on ikää jo parikymmentä vuotta, mutta onnettoman kasvuprosessi on jäänyt vähän kesken.

14. Sää tänään

Aamulla kello 8.20. Tyhjä terminaali ja harmaa aamu.

Verkkokaupan liput liehuvat harmasta taivasta vasten.

Kello 13.49. Victoria I peruuttaa laituriin harmaiden pilvien alla.

Ja hieman myöhemmin Finlandia tekee saman toisella puolella satamaa.

Kello 15.38 Keskuskadulla. Harmaa taivas alkaa jo tummua.


Kello 15.54. Kellosaaren varavoimalaitoksen piiput töröttävät harmaina harmasta taivasta vasten.

Sanoinko jo, että päivä oli harmaa? 

15. Aallot

Mukavaa marraskuun jatkoa! 😘

26 kommenttia:

  1. Mellä heittelevät e-scootereita Reiniin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kappas, samanlaisia ääliöitä on sitten vissiin joka puolella maailmaa.

      Poista
  2. Tuo pissaava poika (tai samanlainen) oli joskus aiemmin kauppatorin laidalla ja pissaa lirautteli siellä yhtä mittaa. Ei sentään maahan vaan mereen. Minäkin silloin aluksi katselin, että onpas kamalan näköinen patsas, mutta loppujen lopuksi tykkäsinkin siitä ihan tosissani.

    Ruoholahden kukkameri näyttää ihanalta. Pikkuisen aikaa vielä pitää odottaa, että samanlainen näky odottaa meitä, mutta siellä se jossain edessä on.

    Mä ennen mietin, että jos jokin yksittäinen asia pitäisi ottaa mukaan kotoa, niin se olisi valokuvanegatiivit. Nyt en enää tiedä mikä se asia olisi, jonka haluaisin mukaan. Kannattaisi ehkä miettiä :)

    Iloista marraskuun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tuo sama patsas, joka oli kauppatorilla. En itse muista nähneeni sitä siellä, mutta asia selvisi, kun googlettelin patsasta. Ja mulle saattaa käydä ehkä samalla tavalla, että taidan ruveta tykkäämään patsaasta nyt kun olen tehnyt sen kanssa tuttavuutta. Jotenkin tuo katse on niin vetoava ja olemus vähän ressukka, että eihän tuosta voi olla pitämättä. :-)

      Tuntui ihan absurdilta katsoa tuota tulppaanikuvaa nyt marraskuussa ja ajatella, että joskus voi oikeasti näyttää tuolta. Vielä täytyy tosiaan hieman odotella, mutta sitä kohti. :-)

      Hyvähän se on olla toimintasuunnitelma valmiina kaikenlaisten tilanteiden varalta. Juuri pari päivää sitten mietin, missäköhän meidän sammutuspeitekin on. En ole sitä muuton jälkeen nähnyt! Ihminen (tai minä ainakin) voi olla kyllä joskus pelottavan huoleton. Mutta toisaalta ei sekään olisi hyvä, jos koko ajan eläisi pelossa, että tapahtuu jotain.

      Iloista marraskuun jatkoa sinullekin! <3

      Poista
  3. Noita pissaavia poikia näkyy aina Suomessa vieraillessa. Tosin kovin moni ei onnistu näyttää yhtä sympaattiselta kuin tämä betonijätti. Meillähän moisesta itsensä paljastelusta päätyy putkaan ja sitten rekisteriin, työelämään ei ole asiaa ainakaan omilla tiedoilla.

    Saunasta en voisi olla enempää samaa mieltä. Mä rakastan meidän saunaa ja siksi onkin niin karua, että sitten taas kun talo on uudelleen myynnissä, niin saunaa ei kohta enää ole :(

    Mä ajattelin aikaisemmin, että elävien olentojen jälkeen pelastaisin kai kirjojani. Nyt en tiedä, toivottavasti ei tarvitse koskaan edes miettiä tai toimia vakavissaan. Mies jo kiskaisi mun tärkeimmät muistot kuten yo-kuvat ja muut valokuvat, konmarittaessaan roskiin. Juuri ne, jotka toin tänne vain vuodeksi muuttaessani, kun ajattelin niiden olevan jotenkin tärkeitä asioita.

    Aurinko paistaa ja on kohtuullisen lämmin. Meillä alkaa olla syksy parhaimmillaan.

    Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin ensin, että tarkoitit pissaavilla pojilla muita patsaita. Mietin, että en muista nähneeni kuin tuon yhden pissaava poika -patsaan. :-D Mutta niistä toisenlaisista pissavista pojista on tosiaan sympaattisuus kaukana.

      Voi miten surullista, että joudutte eroon saunastanne. :-( Voisikohan olla mahdollista, että uudessa kodissannekin olisi sauna? Vaikka saunat eivät taida olla kovin yleisiä siellä päin...

      Meillä oli monta (=18) vuotta saunavuoro aina perjantaisin kuudesta seitsemään, ja vaikka oli kiva, että pääsi (taloyhtiön) saunaan edes silloin, niin olihan se rasittavaa, kun saunaan oli mentävä oli aina tietyllä kellonlyömällä. Siksi osaankin nyt nauttia siitä, että ei ole mitään aikatauluja eikä rajoituksia. Tosin sähkölasku saattaa yllättää, jos saunoo aamusta iltaan. :-)

      Kauhistus sentään, kylläpä miehesi konmaritti perin pohjin. Mä olisin varmaan raivostunut tuommoisesta tekosesta ukkelille niin kamalasti, että oltaiskohan enää naimisissakaan. Vaikka hyödytöntähän raivostuminen olisi, kun ei se tekisi tehtyä tekemättömäksi.

      Ihanaa, että saatte nauttia lämmöstä ja auringosta. Minä en kaipaa lämpöä, mutta auringonvaloa en panisi pahakseni. Mutta onneksi aurinko näyttäytyy täälläkin sentään joskus - tänäänkin useamman tunnin ajan. :-)

      Iloisia päiviä sinullekin! <3

      Poista
    2. Joo, ne toisenlaiset pissaavat pojat. Siinä on muuten ollut lapsilla ihmettelemistä. Kerran nauroivat ihan kippurassa, kun joku työmies oli oranssi huomiohaalari tai -liivi päällä keskellä kaupunkia puskassa. Heistä oli hupaisaa, kun oranssi hahmo erottui niin selvästi. Mutta minkäs sille voi, kun luonto kutsuu.

      Mulle taloyhtiöiden saunavuoroissa on ollut stressaavinta se, että pitää koko ajan vahtia kellosta, että varmasti on saunasta poissa ennen seuraavaa saunojaa. Kyllä melkein sauna pitää rakentaa jos sellaisen haluaa. Eikähän tämä ollut sellainen once in the lifetime.

      Meillä se menee niin, että voin toki pahoittaa mieleni, mutta yleensä se johtaa raivostumiseen. Ei siis omaani. Että kyllä täälläkin sitten loppujen lopuksi ainakin joku raivostuu :)

      Mä tykkään viileästä myös. En ole ihan varma miten Suomen pitkään kestävä pimeys vaikuttaisi. Tykkään, kun yöt ovat pimeitä, mutta arvostan päivänvaloa ainakin muutaman tunnin.

      Poista
    3. Heh, voin kuvitella, että lapsia on mahtanut ihmetyttää. Itse koin järkytyksen viime Turun-reissulla, kun yksi ukko oli kusella ihan kirjaston vieressä. Ei edes yrittänyt peitellä vehjettään. Oikein järkytyin, kun satuin vilkaisemaan väärään paikkaan väärään aikaan.

      Me ollaan ukkelin kanssa niin pikaisia saunojia, että tunti riitti saunomiseen enemmän kuin hyvin, eikä tarvinnut juurikaan katsella kelloa. Mutta sitten jos sattui menemään saunaan jostain syystä vähän myöhemmin, lähemmäs puolta, niin kyllä ahdisti, kun piti koko ajan kytätä kelloa, että ehti seuraavien saunojien alta pois.

      Meillä taitavat raivostua molemmat. Ensin minä ja sitten ukkeli. Jokin dominoefekti kai. :-D Onneksi viime aikoina on tullut raivostuttua aika harvoin – tai en ainakaan muista raivostuneeni mistään pitkään aikaan... ;-)

      On tämä pimeys jotain ihan karmeaa, ja jos Suomeen tulee ulkomaalaisena tai muuten vain pitkän poissaolon jälkeen, pimeys vaatii melkoista totuttelua. Ukkelihan ei ole ollut moneen vuoteen tähän vuodenaikaan Suomessa, ja hän kärsii pimeydestä ihan valtavasti. Itse en kärsi niinkään, vaikka kyllä tämä välillä koville ottaa.

      Poista
  4. Toi ruohokuva tuo kyllä mieleen Amsterdamin kanavineen ja tulppaaneineen.

    Saunasta puhuttiin mekin just eilen, kun mietittiin, että tuskin on sataa kertaa käytetty meidän saunaa niiden heinäkuussa täyteen tulleiden 10 vuoden aikana, mitä tässä on asuttu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin, että sinä et ole oikein saunojaihmisiä. Mutta eihän kaikkien tarvitse ollakaan.

      Ukkeli tykkäsi aiemmin saunoa, mutta sen aivoverenvuodon jälkeen hän ei ole tainnut käydä kuin pari kertaa saunassa. Kai jotenkin alitajuisesti pelkää, että saunominen laukaisee uuden aivoverenvuodon... :-(

      Poista
  5. Tuo riipputuoli on kyllä ihana ❤Hih, pissapoikaa olen minäkin ihmetellyt Verkkokaupan edessä, mutta on siinä kyllä jotain symppistä.Vai että pissatuotanto pysähtyi raukalla 😏
    ihana Nalle ❤En olekaan tullut ajatelleeksi että sile voisi löytyä vaatteita lastenkaupoista. Oma Nalleni syntyi New Yorkissa, ja sillä oli pusero päällä kun låhdimme siitä nallekaupasta, mutta myt tuli mieleen että sille voiskin hankkia vaatetta. Sitten joskus kun kauppakeskukset taas täällä avautuvat, ja pääsee vaikka HenkkaMaukkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain luin, että pissapojalla on sellainen putkisysteemi, että vesi pystyy kiertämään patsaassa talvellakin, mutta olisiko vanhuus nyt kumminkin iskenyt, kun tuotanto on loppunut? :-) Onhan patsas lähempää tarkasteltuna aika symppis, mutta kauan on kestänyt tottua tuohon.

      Muistankin, että sinun nallesi on New Yorkista kotoisin. :-) Omani on vaan Itäkeskuksen Anttilasta (jota ei luonnollisestikaan enää ole). Ainakin minun nalleni on sen kokoinen, että sille löytyy vaatteita lastenvaateosastoilta. Tosin paitoja pitää vähän lyhentää, kun nallen pituuskasvu on lakannut ennen aikojaan. :-) Toivottavasti sinunkin nallellesi löytyy vaatteita! <3

      Poista
  6. Jos tulipalo, niin käsilaukku eteisestä kainaloon. En ole kiintynyt tavaroihin, enkä keräile mitään. En omista mitään kallista, rosvotkin kiroilisivat kun ei ole mitään varastamista, jos joskus mietin kotoa lähtiessä, laitoinko oven kiinni?! en mieti kauan, oli auki tai kiinni, mitä ne varkaat varastais? :-)
    Kivaa viikon alkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä periaate! Eipä meilläkään ole mitään arvokasta, muuta kuin ehkä elektroniikkaa. Edellisessä asunnossa jopa toivoin (leikilläni tietysti), että meillä kävisi varkaat ja veisi kaiken, niin pääsisimme kaikesta roinasta helposti eroon, ja saisi ostaa uusia. :-D

      Kivaa viikon alkua sullekin! <3

      Poista
  7. Kivoja kuvia - etenkin nuo keväiset tulppaanikuvat. Niistä tosin iski paha syksyangst, nytkin on niin synkkä aamu, että en tiedä kestänkö taas tätä pimeyttä ja ankeutta siihen saakka kunnes aurinko näyttäytyy. Haluaisin ensin kunnon talven ja sitten pikakelata kesään. Tai vähintään pikakelata ensi viikonloppuun ja maata vaan laiskana.

    Tyylikäs löylykiulu ja kauha teillä. Minä olen välillä miettinyt leikilläni, että otan sauna saa lähteä meiltä ja sekin tila käytetään kodinhoitohuoneeseen ja säilytykseen. Joskus aikaa sitten tykkäsin saunoa. Kolmen pojan kanssa saunominen oli ihan helvetillistä, joten se jäi pitkäksi aikaa. Ehkäpä saunomiseen oppisi uudestaan. Mökillä tulee kyllä saunottua ihan erilaillla kuin kaupungissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää aamu oli kyllä ihan kaamea. En muista näin pimeää aamua pitkään aikaan! Kun lähdin yhdeksän jälkeen liikenteeseen, tuntui kuin olisi ollut vielä yö. Tosin asia johtui osaksi siitä, että mulla oli aurinkolasit päässä (käytän niitä pilviselläkin säällä ajaessa, ettei ilmastointilaite puhaltaisi niin pahasti silmiin). :-D

      Tykästyin tuohon löylykiuluun heti sen värin takia. On sellainen tummanvihreä, mikä ei oikein näy tuosta kuvasta. Halusin myös sellaisen kiulun, jossa olisi kunnon kantokahva eikä sitä sellaista yhtä töröttävää puukahvaa niin kuin kiuluissa yleensä on.

      Voin hyvin kuvitella, että kolmen pojan kanssa saunominen ei ole maailman miellyttävin kokemus. :-D Joskus tuntuu, että jo kahdestaan saunominen on haasteellista, varsinkin jos on vain yksi suihku. Mutta jos saunaa ei käytä, niin miksipä sitä tilaa ei voisi muuttaa sellaiseksi, että sillä olisi oikeasti käyttöä.

      Poista
  8. Mulla on tarkoituksena ostaa ensi kesänä tommoinen riipputuoli meidän terassille, mutta nyt iski vähän paniikki: mihin sen laittaa talveksi...?? Teillä näyttää kyllä kivalta olohuoneen nurkassa!

    Pissaava poika on mun mielestä ihan kamala 😂😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni tuon jalustaosan voisi säilöä ulkonakin, kun se on metallia, mutta istuinosa pitäisi olla jossakin lämpimämmässä, kun tuo verkko (vai miksi sitä nyt sanoisi) saattaa haurastua pakkasessa.

      Mäkin oli aiemmin ihan järkyttynyt tuosta patsaasta, että miten tuollainen hirvitys voi olla julkisella paikalla, mutta nyt olen alkanut vähän lämmetä poitsulle. :-)

      Poista
  9. Pikkutyttönä olin kateellinen naapurin pikkupojalle, kun hän kilpapissamisessa pissasi pitemmälle. Olin kateellinen kun hän pissasi seosoallaan kaaressa. Mahtaakohan se antaa jonkinlaisen ylemmyydentunteen mihille, kun tuo aihe on heille aikusenakin noin rakas.
    Niin, maalla oli tilaa ja vapautta leikkiä, eivät äidit vahtineet lapsia joka hetki eikä ollut helikoptervanhempia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen ajatus. Kyllä minustakin jotenkin tuntuu, että nämä pissa-asiat ovat miehille jollain lailla pyhiä, ja pitkä (vai oliko se korkea :-D) kaari suuri ylpeydenaihe. Naisten losottaminen onkin sitten asia erikseen. Olen minäkin ollut kateellinen ukoille, kun itsellä on ollut joskus hirveä hätä, eikä ole löytynyt suojaisaa paikkaa, johon olisi voinut kykistää.

      Poista
  10. Hyvin sopii riipputuoli tuohonkin. Sisustuasiantuntijat voivat sisustaa omat kotinsa ja jättää muiden rauhaan :D

    On kieltämättä aika järkyttävä tuo pissaava poika, joka ei pissaa. Miten en ole tullut sitä nähneeksi Suomessa käydessäni?! Noh, en ole tainnut Ruohiksessa käydä, joten varmaan siksi. Täytyy ensi kerralla, milloin se sitten onkaan, mennä pällistelemään.

    Sauna olis kyllä kiva ylläri. Itse saunon Suomessa nimenomaan päiväsaikaan. Tai saunasessio kestää tuntitolkulla, kun jäähyttelen välillä.

    Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koti saa olla tosiaan asujansa näköinen. Meillä on käynyt useinkin niin, että jostain väliaikaisratkaisusta on tullutkin pysyvä ihan siitä syystä, että laiskuus on päässyt yllättämään, ja silmä tottuu niin nopeasti epäkohtiin.

      Pissaava poika löytyy Verkkokaupan vierestä, ihan länsiterminaali ykkösen edestä. Käyhän ihmettelemässä tätä paikallista nähtävyyttä ensi Suomen-reissulla. Toivottavasti se tulee pian. <3

      Ooh, sinäkin olet päiväsaunoja. :-) Mä en ollut tosiaan koskaan tajunnut, että saunassa voisi käydä päivälläkin. Ehkä jossain mökillä olisin tajunnut asian aiemminkin, mutta kun en mökkeile, niin eipä ole tullut mieleen.

      Kiitos, Elegia. <3

      Poista
  11. Mullekin kelpaisi sisätiloihin tuo riipputuoli, mutta ei ole tilaa. Siinä olisi kyllä ihana lueskellä. Ja tuo patsas on aivan kammottava, huh huh. Onneksi en ole nähnyt luonnossa, mutta kuvassa riittävän kammottava.
    Toki Hesassa on myös mielenkiintoisia ja paikkaan hyvin sopivia patsaita, kuten täällä Turussakin (paitsi ne piss. äijät!).

    Ulkona tuuli ulisee seinissä, puissa ja ikkunoissa. Onneksi tuulen voima on hieman vähentynyt, mutta vielä sen meno on aikamoista. Eipä ole enää paljon lehtiä puissa. Onneksi en ole nähnyt suuria lentäviä esineitäkään! Mutta täytyy lähteä nyt vielä vähäksi aikaa ulos, joten hauskaa iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eihän tuo patsas tosiaan mikään maailman kaunein ole, mutta kai mun silmä on jo alkanut pikkuhiljaa tottua, kun en enää saa hirveää kammotuskohtausta joka kerta sen nähdessäni.

      Minä en ole koskaan ollut mikään patsaiden suuri ystävä muutenkaan, ja vasta viime aikoina olen alkanut huomata, että Helsingissä on tosiaankin aika paljon patsaita.

      Täällä on ihan samanlainen tuuli ja sade, ollut eilisillasta asti. Jospa se alkaisi tästä rauhoittua. Mukavaa loppuviikkoa sinne! :-)

      Poista
  12. Jos olisin ensin katsonut pelkästään kuvat olisin luullut pissaavaa poikaa alienia esittäväksi patsaaksi. Sanotaan että kauneus on katsojan silmissä kaiketi se myös pätee sitten tähänkin.

    Saunoa voisi vaikka joka päivä, ellei vastaan tulisi juurikin sähkölasku. Tosin itse kuulun ehdottomasti iltasaunojiin, kun inhoan saunan jälkeen pukeutumista. Eli iltasauna sen puoleen parempi vaihtoehto.

    Tänään täällä päin Suomea ihana auringonpaiste, lumipeite maassa ja tuuletonta. Eli ei harmaata mutta tyyntä myrskyn edellä.

    -m

    Niin ja tuo riippituoli käy vallan hyvin tuohon. Ja pääasia on että itse viihtyy, muiden mielipiteistä viis :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit, niin tuosta patsaasta tulee tosiaan mieleen ihan joku avaruusolio! Ja niinhän se on, että kauneus on katsojan silmässä. Kaipa joku voisi pitää pissaavaa poikaakin kauniina. :-)

      Saunan jälkeen pukeutuminen on todellakin ärsyttävää, mutta jos on loppupäivän vaan kotona, niin eipä siinä hirveästi vaatteita tartte laittaa. :-) Enkä tiedä, olisiko se jollain lailla elimistöllekin parempi käydä saunassa illalla. Meinaan, että jos sauna rentouttaa jotenkin yötä varten...

      Meilläkin paistoi aamulla aurinko, mutta ehkä vain jotain tunnin verran. Nyt on taas niin pimeää, että ei tiedä, onko yö vai päivä. Vähäiset lumet sulivat eilisiltaan mennessä, mutta eipä sitä lunta täällä paljon tullutkaan.

      Sepä se, että jokainen tekee kodista itsensä näköisen ja sellaisen, että siellä viihtyy. <3

      Mukavaa viikonloppua! :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3