Jos mies sanoo tekevänsä jotain, hän kyllä tekee sen. On ihan turha muistutella asiasta puolen vuoden välein.


keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Lunta tupaan

Muuttolaatikot tulivat tänään, ja olin aivan täpinöissäni, kun pääsin vihdoinkin tositoimiin. Oli ruvettava heti hommiin, ja pakkasinkin suorastaan maanisesti kaksi tuntia. Sitten homma tyssäsi siihen, että oli nälkä ja että piti mennä kauppaan jne. Päätinkin jatkaa pakkaamista vasta huomenna, kun projektikin tuntui etenevän siihen malliin, että minulta loppuu pian työt, jos jatkan samaa rataa. (Oikeasti pakattavaa riittää varmasti väsymykseen asti, mutta ehkä se näin alussa tuntuu siltä, että tämähän menee ihan vihellellen.)

Päätin siis lähteä kävelylle. Juuri kun olin pukenut vaatteet päälleni, tuli ensin valtaisa raekuuro ja sitten oikein kunnolla lunta. Salama välähti ja ukkonen jyrähti, joten oli pienimuotoinen ukonilmakin. Melkoinen vappu tulossa ainakin säiden puolesta. Eipä tässä tosin tarvitse mihinkään lähteäkään, joten siinä mielessä on aivan sama, onko hellettä vai tuleeko lunta. Lintujen ja muiden eläinten puolesta kumminkin surettaa, jos niiden kevätpuuhat häiriintyvät lumen tulon takia.

Onneksi lähdin kuitenkin lopulta ulos, sillä lumen ja vesipisaroiden kuorruttamat kasvit näyttivät aika hauskoilta.







Bongasin rantaraitin varrella linnun, jota en ollut koskaan aiemmin nähnyt.


Pienen googlettamisen jälkeen selvisi, että lintu oli haahka. Edessä on naaras; takana koiras. Haahkakin on muuten erittäin uhanalainen lintu.

Ukko vielä privaattikuvassa.

Fasaanikin tepasteli erään omakotitalon pihalla. 



Eilen meinasi mennä hermo sähköyhtiöihin. Olin tehnyt maanantaina muuttoilmoituksen, ja puhelin rupesi soimaan eilen tuon tuosta, kun kaikki sähköyhtiöt yrittivät tyrkyttää palveluksiaan. En ollut aiemmin tiennytkään, että sähköyhtiöt kilpailevat noin aggressiivisesti. Olin itse asissa vaihtanutkin sähköyhtiötä jo edellisellä viikolla, kun olin saanut yhdeltä yhtiöltä varsin edullisen tarjouksen. En ole koskaan aiemmin viitsinyt kilpailuttaa sähköä, kun olin ajatellut, että hinnoissa ei ole juuri mitään eroa, mutta kyllähän niissä näyttää jonkin verran olevan.

Kaiken huippu oli se, kun ukkeli oli puhelimessa irtisanomassa meidän nykyistä Fortumin sähkösopimusta. Samaan aikaan soi minun puhelimeni, ja kukapa muukaan langan toisessa päässä oli kuin Fortumin myyjä, joka tiedusteli meidän sähköasioistamme. Vastasin, että ne ovat oikein hyvällä mallilla: mies irtisanoo juuri paraillaan teidän sopimustanne. 😀




Saamme huomenna uuden asunnon avaimen ja pääsemme käymään asunnolla ensimmäisen kerran. Kieltämättä vähän jännittää. Millainen fiilis asunnossa tulee? Tuntuuko asunto kalsealta ja vieraalta, vai voisiko sinne kuvitella rakentavansa kodin? Mehän emme ole nähneet tulevaa asuntoamme ollenkaan, sillä näimme esittelykäynnillä vain kolmannen kerroksen esittelyasunnon. Lattiat olivat silloinkin vielä suojapahvien alla, parvekkeelle ei päässyt lainkaan, ja asunto oli muutenkin hieman keskeneräinen, joten kokonaisuus on vielä pienoinen arvoitus. 



Loppuun vielä kertomus aiheesta "tapahtuipa kerran Teboililla".

Olin ollut joulukuussa siivoamassa siskoni kanssa vanhempieni uutta asuntoa Savonlinnassa, ja koska minulla oli asioita hoidettavana Espoossa, oli tultava käymään välillä täällä. Juuri ennen lähtöäni siskon mies huomasi, että autoni vasen ajovalo oli pimeänä. Minua hieman jurppi, koska oli ajettava pimeällä valolla melkein neljäsataa kilometriä, ja joulukuussa on tunnetusti pimeää. Onneksi valo oli palanut kuitenkin tien puolelta eikä pientareen puolelta. Ainakin näkisin, jos tien sivusta pyrkisi hirvi tai vastaava tielle.

Selvisin kuitenkin hyvin perille Espooseen, ja seuraavana päivänä ajotietokone ilmoitti, että toinen parkkivalokin oli palanut. Ajattelin, että tämäpä hyvä: saisin vaihdatettua molemmat valot samalla. Kului kuitenkin vielä muutama päivä, ennen kuin minulla oli aikaa viedä auto korjaamolle (lue: vätystelin). Ihmettelin, kun ajotietokone ei sinä aamuna ilmoittanutkaan enää mitään palaneista polttimoista, ja ärsyynnyin: nyt on ajotietokoneessakin jotain vikaa! No, korjauttaisin ensin valot ja miettisin ajotietokonetta sitten myöhemmin.

Ajoin tutulle Teboilille, koska olin vaihdattanut polttimot siellä monesti ennenkin. Tiesin, että homma sujuisi siellä nopeasti ja helposti. Selitin korjaamon pojille, mitkä valot olivat palaneet, ja menin itse kahvilan puolelle kahville. Olin ehtinyt hädin tuskin istuutua, kun korjaamon pojat seisoivat taas edessäni. Ei kai Teboilillakaan sentään näin nopeasti polttimoita vaihdeta, ettei ihminen kerkeä edes istumaan! Oliko asiassa jokin ongelma?

Pojilla oli naama leveässä virneessä, ja ihmettelin, mikä nyt on noin hauskaa. Poikien asia kuului seuraavasti: voisinko kertoa heille vielä uudestaan, mitkä polttimot autosta olivat mielestäni palaneet. Pojat olivat tarkastaneet kaikki valot, eikä mikään niistä ollut palanut, vaan kaikki toimivat moitteetta.

Miten niin mikään valo ei ollut palanut ja kaikki toimivat? Eihän se ollut mahdollista! Ällistyneenä selostin, että olin ajanut pari päivää sitten pimeällä valolla Savonlinnasta Espooseen. Lamppu oli ollut ihan satavarmasti pimeä! Siskon mieskin oli nähnyt sen! (Autoasioissa kannattaa vedota aina miestodistajan lausuntoon.)

Pojat katsoivat toisiaan merkitsevästi: nyt on lähtenyt naisautoilija liikenteeseen. Kuin myönnytykseksi minulle toinen pojista sanoi, että "voidaan me silti vaihtaa ne polttimot sulle, jos haluat". Olin jotenkin niin hämmentynyt asioiden saamasta käänteestä, että huomasin sanovani, että juu, vaihtakaa vain.

Pojat lähtivät hymistellen tekemään työtä käskettyä. Minä istuin juomassa kahvia, enkä tiennyt, miten päin olisin ollut. Olisin halunnut piiloutua pöydän alle. Mitä ihmettä olin oikein ajatellut? Siellä pojat nyt vaihtavat täysin toimivia valoja uusiin! Mahtaa heillä olla hauskaa. Varmaankin naureskelevat, että kunpa kaikki autoilijat olisivat yhtä pölvästejä. Rahan tuloa ei voi estää!

Ahdistavan pitkän odottelun jälkeen toinen pojista tuli tuomaan avaimeni. Yritin olla niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Kiittelin ja hyvästelin ja siirryin kassalle maksamaan neljänkymmenen euron laskun. Laadukkaasta työstä maksaa toki mielellään. 😆 Sitten luikahdin autoon ja poistuin Teboililta niin nopeasti ja huomaamattomasti kuin vain osasin.

Mietin asiaa jälkeenpäin ja tulin siihen tulokseen, että pakkasen oli täytynyt tehdä tepposet ajovaloille. Savonlinnassa oli ollut melkein viisitoista astetta pakkasta, ja kovemmat pakkaset jatkuivat vielä muutaman päivän. Luultavasti pakkanen oli aiheuttanut ajovaloon ja myöhemmin parkkivaloon jonkinlaisen toimintahäiriön. Kun ilma sitten taas lauhtui, valot alkoivat jälleen toimia, eikä ajotietokonekaan ilmoitellut siksi enää mitään.
Mitäpä tästä opin? No ainakin sen, että:

1. Varmista, että polttimo on oikeasti palanut, ennen kuin menet vaihdattamaan sitä.
2. Etsi uusi korjaamo.

Mukavaa vappua! 😘

22 kommenttia:

  1. Ha ha ,sulle kyllä tapahtuu;D Voin kuvitella että oli vähän noloa tuolla Teboilin asemalla;D
    Aika kumma talvi tänä vuonna eteläisessä Suomessa, kun talvisia merkkejä tulee näin myöhään, eikä kunnon talvea ollut lainkaan. Tosi hienot kuvat kasveista ja linnuista.
    Varmaaankin jännää muuttaa sellaiseen paikkaan mitä ei ole kunnolla nähnyt,mutta varmaan tosi kiva asunto koska ihan uunituore kun muutatte.Ja nythän teille avautui uusi Lidlkin sinne Jätkäsaareen:)
    Muuttaminen on stressaavaa , mutta toisaalta kivaa kun täytyy käydä kaikki tavarat läpi ja saa huomata että sitä on kerääntynyt liikaa eikä kaikkea tarvitsekaan.Onnea vielä kerran muuttoon Satu, ja hauskaa Vappua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nolotti ihan hirveästi. :-D Olisi saanut tuokin episodi jäädä välistä. :-D

      Talvi on ollut todella ihmeellinen, mutta toivottavasti nyt ei enää tulee mitään takatalvea, vaan kevät alkaisi voittaa. Katselin säätiedotuksia, että ensi viikolle oli ainakin luvattu lämpenevää. Vappuna on yleensä aina koleaa, mutta en sentään muista, että lunta olisi koskaan satanut. Mutta vappuna 1998 tai 1999 yli tosi lämmintä, yli 20 astetta.

      En ole koskaan muuttanut ihan uuteen asuntoon, ja ajatus uudesta asunnosta tuntuu kyllä tosi kivalta. Mutta sitä mietin, että kuinkakohan paljon siellä on siivottavaa – rakennuspölyä ja sen sellaista... Kääk.

      Näinkin tämän aamun Hesarissa mainoksen Jätkäsaaren Lidlistä, mutta unohdin katsoa, missä päin Jätkäsaarta se on. Mä olen tosin hirveän huono käymään Lidlissä. Pari kertaa yritin, mutta Lidlissä asiointi tuntui niin vaikealta, kun siellä ei ollut juuri lainkaan samoja tuotteita kuin esim. Prismassa, ja tuotteiden etsimiseen meni ihan hirveästi aikaa. Mutta nythän mä voisi totutella Lidlissä käymiseenkin, varsinkin jos se on lähellä. :-)

      Kiitos Jael, ja mukavaa vappua sinullekin! <3

      Poista
  2. Miksi pitää tosiaan aina noloissa tilanteissa sanoo : " niin mutta seki sanoi näin niinkuin minäkin" :)
    Hienoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ainakin yritin saada jotain lisäpontta sanomalleni, kun tiesin, että pojat ei usko mua kumminkaan, kun olen vain nainen...

      Kiitos. :-)

      Poista
  3. Voi olla etta pakkaamisessa kay niin kuin monessa muussakin hommassa. Ensimmaiset 80% saat tehtya 20% ajasta ja sitten se loppu 20% viekin aikaa kokonaista 80% kokonaisajasta. Nain olen ollut huomaavinani.
    Mutta toivotaan etta uudessa kodissa on heti positiivinen fiilis.

    Kummia ilmoja on Suomessa pidellytkin, olen kuullut. Serkku Tampereelta raportoi tanaan seka lumesta, sen sulamisesta ja sitten tulikin rakeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa minäkin pelkään, että jotenkin noin tulee vielä käymään. Aluksi on helppoa, kun on sellaista selvää kamaa, ja paljon samaa lajia, mutta sitten rupeaa tulemaan epämääräistä sälää, joka ei edes mahdu mihinkään, eikä tavaroista tiedä, miten/mihin ne pakkaisi. Sitä (kauhulla) odotellessa!

      Tampereella oli tänään sitten aika samanlaiset ilmat kuin täälläkin. Tosin täällä tuli eka rakeita ja sitten lunta. Mutta sen verran oli kuitenkin lämpöasteita, että lumi myös suli aika nopeasti.

      Poista
  4. Toi on ihan selvä pingviini!

    Mä oon vaihdellu sähköyhtiötä sen mukaan mistä saa plussaa / bonusta. Se ärsyttää, ettei siirtoyhtiötä voi valita ja kilpailuttaa... En näe mitään järkeä siinä, että siirtolasku on yli puolet suurempi kuin saman ajan käyttölasku. >:(

    Toi on sama toi autojuttu, kun kävi meille. Auto alkoi pitää hirveää sirinää / kitinää ajettaessa ja päätettiin viedä se tutulle korjaamolle seuraavana päivänä. Pitikö auto ääntä? No ei. Ajoin kauppaan ja takastullessa auto alkaa taas kitistä. Äkkiä kohti korjaamoa kauppakasseineni. Eikö ääni lopu ennen korjaamoa. Teen lisälenkin. Kitinä alkaa uudelleen. Kohti korjaamoa. Kitinä loppuu. Menen korjaamolle ja tuumin "Piti ääntä. Ei pidä enää. Aja ite se ääni kuuluviin ja tee sille jotain." Korjaamomies nauraa. Koko homma päättyi kaikkien mutkien kautta siihen, että myytiin se pikku jojota ja vaihdettiin uudempaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pingviiniltä tosiaan vähän näyttää. Mä olen muuten aina haaveillut, että pääsisin sellaiseen paikkaan, missä on paljon pingviinejä. Pingviinit ovat jotenkin niin hellyttäviä, kun mennä vaappuvat eteenpäin. :-) Voin kumminkin melko varmasti sanoa, että tämä toive ei tule koskaan toteutumaan.

      Mun täytyy tunnustaa, että ennen viime viikkoa en tiennyt edes, mistä kaikesta sähkölasku koostuu. Että tämmöiseenkin asiaan tuli vielä vanhoilla päivillään perehdyttyä. :-D Ja on tosiaan tyhmää, että kilpailuttaa voi pelkästään sen sähkönmyynnin osuuden.

      Teidän autojuttu nauratti – ja kuulosti tutulta. :-D Ärsyttäviä nuo autojen epämääräiset äänet, varsinkin kun ei itse osaa yhtään arvioida, mistä ääni voisi tulla. Kerran meillä oli yksi rengas puoliksi irti, ja me ajeltiin Turussa ja joka puolella, kun ei tajuttu, mistä se sirittävä ääni tuli. Ja yhteen aikaan autosta tuli omituinen ääni aina aamuisin käynnistämisen jälkeen, mutta ääni hävisi, kun oli ajanut jonkin aikaa. Tätä ongelmaa yritettiin selvittää niin, että ajoin auton korjaamolle illalla, jotta korjaamon ukot saattoivat tehdä autolla pienen aamuajelun. Äänelle ei kuitenkaan löytynyt mitään selitystä, ja aikansa sitä ääntä kuului, mutta sitten se loppui. Ärsyttää, kun ei tiedä, mikä on sellainen ääni, että se vaatii välitöntä reagointia, ja millaisista äänistä taas ei tarvitse välittää. Naisen logiikka päästä äänistä eroon on laittaa musiikit tarpeeksi kovalle soimaan. ;-D

      Poista
  5. Voi ei! Mä jo huolestuin, että se auto oli käytetty sun tietämättä korjaamolla. Ja olen samaa mieltä, autoasioissa pitää aina vedota johonkin maskuliiniin, muuten menee asia vaikeaksi.

    On jännä kuulla mitä mieltä olette uudesta kodista. Mulla on peukut pystyssä, että tuntuu siltä kuin pitääkin. Onnea teille!

    Ja voi mikä haahka! Miksi nuo miehet ovat aina jotenkin sykähdyttävämpiä eläinmaailmassa? On se vaan outo juttu.

    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on miehen sana, joka autoasioissa pätee. Vaikka mies ei tietäisi autoasioista oikeasti mitään (kuten minun ukkelini), niin kai ne munat jalkojen välissä tekevät jokaisesta miehestä automaattisesti autoasiantuntijan. :-D

      Kiitos, Johanna. <3 Minäkin toivon, että asunto miellyttäisi tai että siellä ei ainakaan tulisi sellaista tunnetta, että en mä haluakaan asua täällä. Mutta saa nyt nähdä. Onneksi olen aika sopeutuvainen luonne näissä asumisasioissa, tai ainakin ulkomailla olen sopeutunut asumaan vaivatta missä tahansa.

      Minäkin mietin tuota haahkapariskuntaa katsellessani ihan samaa, että miksi miesten pitää olla lintumaailmassa aina se komeampi osapuoli, ja nainen on rusertavankikertävä yksilö, joka tuskin erottuu maastosta. Ehkä miehen pitää lintumaailmassa saada houkuteltua nainen luokseen, ja houkutteluun tarvitaan näyttävää ulkonäköä? Jos naiset eivät ole aloitteentekijöitä, eikä niiden tarvitse kilpailla ukkojen huomiosta, niin on ihan sama, miltä ne näyttävät. Tämä on itse asiassa niin mielenkiintoinen kysymys, että pitäisi oikein googlettaa. :-)

      Kiitos, ja oikein mukavaa vappua sinullekin! <3

      Poista
    2. Mulle on sanastokin aina vähän hankalaa, joten mukisematta annan miehen puhelinnumeron mekaanikoille jos jotain pitää korjata. Yleensä myös raha vaihtaa omistajaa hyvin nopsasti jos ei ymmärrä ihan kaikkien korjausten tarpeellisuutta :) (En mä vihjaa siihen Teboiliin...)

      Tiedän linnuista ihan hävettävän vähän. Joutsenet kai sentään näyttävät suunnilleen samanlaisilta, mutta pariutuvatkin käsittääkseni iäkseen.

      Poista
    3. Sama juttu mulla, että autosanasto ei ole yhtään hallussa. Mutta ukkeli ei ole yhtään sen viisaampi, joten ollaan molemmat yhtä ulalla näissä autojutuissa. Monesti olen ajatellut, että meitä on varmaan vedätetty korjaamoilla ja tehty sellaisiakin korjauksia, jotka ei ois olleet ihan välttämättömiä...

      En minäkään tiedä linnuista kovinkaan paljon. Hyvä jos västäräkin ja punatulkun tunnistan. Suomenojan lammella näkyvät vesilinnut opettelin tunnistamaan pari vuotta sitten, kun alkoi ketuttaa, kun en tiennyt, mitä lintuja ne olivat.

      Poista
  6. Meilläkin satoi eilen vähän räntää, mutta nyt taas aurinko paistaa, vaikka kylmää on. Ei tullut sitä toivottua vappusäätä korona-aikaan.
    Meilläkin alkaa töissä ensi viikolla pakkaaminen; toivottavasti muuttofirma tuo niitä laatikoita tarpeeksi. Toisaalta on vainkaksi osoitetta, muuttolaatikoihin muutettavat tavarat ja roskiin ne, joita ei oteta mukaan. Tosin roskiksia on sitten turvaroskis ja tavallinen. :) Tuskin maltan odottaa NOT.
    Hyvää vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikoiden määrän arvioiminen on kyllä ihan hirveän vaikeaa. Toivottavasti teille tulee riittävästi (parempi liikaa kuin liian vähän). Minä otin vain 50 laatikkoa, vaikka yleissääntö on, että 1 laatikko per neliömetri, kun olin jo laittanut varastoon meneviä kamoja pahvilaatikoihin. Ainakin tässä vaiheessa näyttää siltä, että tuo määrä on ihan riittävä. Huom.: tässä vaiheessa. :-D

      Tsemppiä edelleen muuttoosi ja mukavaa vappua myös!

      Poista
  7. Oi miten upeita kuvia, niin kauniita! Tsemppiä kovasti muuttoon, kyllä sen heti huomaa kun astuu ovesta sisään onko tullut kotiin:) No hups noita valoja..:) Aurinkoista, ihanaa vappuaattoa ja leppoisaa vappua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde. :-) Luonto on kaunis.

      Itse asiassa tuossa saattaa olla perääkin, että sen huomaa heti, onko tullut kotiin vai ei. Minulla ei ollut alun alkaenkaan tässä asunnossa mikään kotoisa olo, eikä se ole siitä miksikään muuttunut, vaikka 18 vuotta olen yrittänyt. ;-D

      Mukavaa, rentouttavaa ja ennen kaikkea hauskaa vappua sinulle ja kotijoukoillesi! <3

      Poista
  8. Komeita ja jokseenkin hyvin eteerisiä nuo lumen ja veden koristelemat kukat! Ja voi että tuo haahka – en ole nähnyt koskaan haahkaa livenä. Hyvä bongaus sinulta, korea tipu on :)

    Olen kuullut kavereilta kauhutarinoita sähkön kilpailuttamisesta. Joskus ne siirtohinnat ovat kuulemma aivan kammottavia. En itse tajua aiheesta juuri mitään muuta kuin sen, mitä kaverit ovat tosiaan kertoneet. Toivottavasti teidän sopimus on hyvä eikä siinä ilmene mitään salakuluja! Sori foliohattuinen negailuni, kannattaa ohittaa höpönä nämä jutut :D

    Autoistakaan en tajua mitään, mutta hirnahtelin tuolle joulukuiselle Teboil-keissille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos tykkäsit kuvista. :-) Haahka oli kyllä yllättävän korea tipu! Olin luullut, että se näyttäisi enemmän... no, haahkalta. :-D

      Hih, negailusta tai realismista ei ole koskaan mitään haittaa. :-) Toivottavasti tuo sopimus ei nyt tosiaan ole mikään sudenloukku, kun on vielä kahden vuoden määräaikainen sopimus, eli siitä ei pääse irti ennen kahta vuotta muuta kuin muuttamalla. Mutta sen varmaan näkee aika pian, menikö syteen vai saveen. ;-D

      Ajoin pari päivää sitten kyseisen Teboilin ohi, ja melkein järkytyin, kun Teboilin vieressä ollut iso-iso autoliike oli pantu maan tasalle, ja Teboilkin näytti siltä, että saattavat kuolemankellot kohta kilkattaa. Ei saa viedä mun hyvää polttimonvaihtopaikkaa, vaikka en siellä enää käviskään..

      Poista
  9. Ensinnäkin: upeat valokuvat!

    Naiset ja auto tupsahtaa mulle nyt suunnasta jos toisestakin. Tämä sun polttimoreissu ja toisen bloggaajan renkaiden vaihto tulivat lähes samaan aikaan eetteriin. Iltalukemisena mulla on ollut vielä Noora Jokisen: Aikuinen nainen ratissa. Sen perusteella voi kai sanoa, että miehille sattuu aivan samalla tavalla, mutta osa niistä mölyää kaiken yli, niin ettei muut ehdi kuin säikähtää ja osaa miehistä autoasiat ei kiinnosta pätkääkään (vaikka muut ehkä luulis). Olis ne korjaamon kaverit voineet olla virnistämättä ja aiheuttamatta turhia paineita. Kyllähän sitä ihminen tietää että paloiko valo 400 km:n matkalla vai ei. Onhan siinä ollut jokin kosketushäiriö tms.

    Kivaa kun pääsette nyt uuteen asuntoon. Jään odottamaan tulevia uutisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Birgitta. :-)

      Mistähän muuten johtuu, että kun jotain rupeaa tulemaan, niin sitä lajia tuleekin sitten joka tuutista. Onkohan tämä jokin universumin laki -juttu tai jotain?

      Luin muuten jostain lehdestä tuosta Aikuinen nainen ratissa -kirjasta. Kuulosti ihan hauskalta.

      Mulle tuli korjaamon poikien virnistelystä semmoinenkin tunne, että pojat ajattelivat, että mä olin joku hullu puuma, joka tuli ajankulukseen ahdistelemaan korjaamon nuorukaisia. :-D No joo, tuskin pojat kumminkaan tuollaista ajattelivat, mutta vähän ahdistava kokemus silti. Miksei korjaamoilla voisi olla naisia töissä, niin niissä olisi mukavampi asioida. Höh.

      Eiköhän muuttojuttuja ole taas jossain vaiheessa luvassa. Kivaa toukokuun alkua sinulle. :-)

      Poista
  10. Hienot kuvat jälleen. Kaikki muut olin tunnistavani mutta tuota violettia kukkaa en saa päähäni millään :-D

    Olen usein miettinyt juuri tuota eläinmaailman urospuolisten koreilua. Ihmisissähän naaraat tuppaavat koristautumaan ja lisäilemään värikerroksia jos jonkiilaisii...

    Miltä asunto vaikutti ensinäkemältä? Ihan huisin jännää kuulla tuntemukset ja nähdä kenties kuviakin ;-)

    Auto jutut naisten kohdalla on aina mainioita :-D Muistan eräätkin teinitytöt jotka luulivat että öljyt on vaihdettava välittömästi tietyn kilometrimäärän koittaessa :-D kaikkea sitä...

    Pakkailuja sinne vai joko on kaikki reilassa?

    -m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tunnistanut violettia kukkaa, mutta nurmikolla se kasvoi. Kylläpäs olikin hyvä tunnistamisapu – harvemmin kukat taitavatkaan puissa kasvaa. :-D

      Kai se on niin, että eläin- ja ihmismaailmassa ukot ovat luonnostaan komeita, ja naisten osa on yrittää laittautua kauniiksi.;-D

      Jaa mie kun ajattelin, että ihmiset on jo ihan kyllästyneitä mun ainaisiin muuttolöpinöihin, ja meinasin kirjoitella vaihteeksi jotain muuta. Mutta eiköhän niitä asuntoasioitakin ole taas tulossa, kun elämä on nyt tätä, muuttoa ja asumista.

      Asunto vaikutti ensinäkemältä ihan kivalta, mutta en revennyt suuntaan enkä toiseen. Rupesi myös ahdistamaan kaikki uusien kodinkoneiden, ovisummerin jne. määrä, kun niiden kaikkien käyttö pitää opetella ihan alusta. Pahoin pelkään, että saatan jopa joutua lukemaan käyttöohjeita. ;-D

      Se on kyllä ihme juttu, miten autoasiat tuntuvatkin monen naisen mielestä niin kimuranteilta. On niitä toki varmaan sellaisiakin naisia, jotka hallitsevat autot paremmin kuin monet miehet.

      Hehe, no ei tosiaankaan ole reilassa. Tuli tässä vielä lisähaastetta matkaan, ja kuinka ollakaan – auton kanssa. :-D No eiköhän tästäkin taas selvitä jotenkin.

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3