Jos mies sanoo tekevänsä jotain, hän kyllä tekee sen. On ihan turha muistutella asiasta puolen vuoden välein.


maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kesä tuli, lumi suli

Aurinkoisten ja lämpöisten päivien jälkeen aito ja oikea suomalainen kesä alkoi vihdoinkin. Lämpötila on 12,5 astetta, sataa ja tuulee. Nauttikaamme kesästä!

Kesävaatetus - kunnossa.

- ja auringon puuttuessa myös sade-energialla.

Parkkipirkoille hieman aivojumppaa.

Meri - harmaa.

Taivas - harmaa.

Mattolaituri - tyhjä.

Uimaranta - tyhjä.

Ränni - hyvin pelaa.

Lätäkkö - iso.


Soutuvene - soutajat baarissa.

Purjeveneet - myynnissä.Jäätelökiska - avataan taas toukokuussa 2012.

5 kommenttia:

 1. Kyllähän se olikin niin väärin, että siellä oli kesempi kuin täällä. Ihanaa, tuli niin nostalginen olo näistä kuvista.
  Kivat villikset, hyvä että ovat matkassa :)

  VastaaPoista
 2. Ihan kuin meillä täällä talvella! Olen kyllä ihan varma siitä ,että ne helteet tulevat taas heti kun olen rantautuntu Suomeen ensi viikolla,niin oli viimekin kerralla!

  VastaaPoista
 3. Sirokko, no nyt on taas maailma mallillaan, kun täällä on näin kylmä. Kerkesinkin jo hieman huolestua, että mitäs se tämä tämmöinen on, kun kesäkuun alussa on näin lämmintä. :-)

  Yaelian, hee, voisin hyvinkin kuvitella, että teillä on tämmöistä talvella. Minulle reilut kymmenen astetta tuntui pitkän ajan jälkeen niin kylmältä, että piti laittaa päälle oikein paksu villatakki – vaikka monet näkyivät kulkevan kadulla shortseissa, ja joku yhä uskollisesti hellemekossa, hihii.Tuohan sinä mukanasi taas ne lämpimämmät kelit; juhannuksena niitä jo varmasti kaivataan kovasti. :-)

  VastaaPoista
 4. Nämä kuvat oli niin superkivoja.. tuli heti ikävä! Minä tykkään sateisesta kesästä :). Mutta kyllä jätskiä pitäisi saada ostaa sateellakin! :)

  VastaaPoista
 5. Laura, sade on kyllä joskus ihan kiva, ja varsinkin Intian kuumuuden jälkeen kylmä kesäsade tuntui niiiiiin ihanalta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3