Jos mies sanoo tekevänsä jotain, hän kyllä tekee sen. On ihan turha muistutella asiasta puolen vuoden välein.


keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Ja voittaja on...

Aamu alkoi poikkeuksellisesti kanien nimien hatustavedolla; onhan tänään se päivä, jolloin lupasin ilmoittaa arvonnan voittajan. Koska osallistujia oli sen verran vähän, päätin kirjoittaa arvontaan osallistuneiden nimet ihan vanhanaikaisesti lapuille ja laittaa laput hattuun (tässä tapauksessa kattilaan). Sieltä yhden nimilappusen sai onkia onnettarena toiminut ukkeli, joka toimi samalla myös arvonnan virallisena valvojana. Alun perin viralliseksi valvojaksi kaavailtu Aulis Gerlander von Bear oli estynyt saapumasta paikalle, koska hän oli syönyt lottopallon.

Ja tadaa - tämmöisen nimen mies kattilasta veti:

[Edit. 12.12.12. Tässä oli kuva voittajalipukkeesta, mutta onnistuin tuhoamaan osan blogini kuvista, enkä enää löytänyt kuvaa takaisin.]


Fanfaarit, hurraa-huudot ja onnittelut!
Kiitos myös kaikille osallistuneille!

Pikku Silppu, laitathan osoitetietosi sähköpostiini, niin voin laittaa palkinnon tulemaan sinulle. :-)

Huomenna meinaan tehdä jotakin poikkeuksellista ja lähteä mökille. En ole laisinkaan mökki-ihminen, ja siksi hieman jännittääkin, miten mahdan selviytyä siellä metsän keskellä, karhujen ja hirvien kurkkiessa ikkunoista sisään. Vaan kuka tietää, ehkä minustakin kuoriutuu pieni mökkeilijä!

9 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle!
  Tuo sauna näyttää jo tulikuumalta, älä ainakaan sinne mene. Mistä ihmeestä sinä näitä löydätkin :D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajalle! Mukavaa mökkiviikonloppua ilman karhuja ja muita sellaisia;D

  VastaaPoista
 3. Sirokko, hihii, tuo sauna ei ole ainakaan minun lämmittämäni, koska minä en saa sitä uunia koskaan edes syttymään, vaikka kuinka yritän. :-D

  Yaelian, kiitos, täytyy pitää sen verran möykkää, että metsän eläimet tajuavat pysyä lotolla! Sen ei luulisi olevan kovin vaikeaa... ;-)

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi! Ei ollut sinun ukko kyllä nyt ollenkaan herra onnetar minulle. höh. Hihii! Aulis olisi varmasti nostanut minun nimen +hihittelee+. Mutta paljon onnea voittajalle! :)

  VastaaPoista
 5. Laura :-( Himputin Aulis, kun meni syömään sen lottopallon...! hihii

  VastaaPoista
 6. Eipä ole ennen Onni potkaissutkaan minua :) Ajattelin lähteä tekemään samantien myös lottorivin, jos vaikka siinäkin onnistaisi.

  En tiedä päteekö sanonta tavalliseen saunaankin, mutta tuolla kotopuolessa Pohjois-Karjalassa oli tapana sanoa, että savusauna ei ole kunnon savusauna ennenkuin se on kerran palanut. Ja tämmöinen kunnon sauna löytyi mm. minun mummolta ja ukilta :)

  VastaaPoista
 7. Pikku Silppu, hihii, no mummosi ja ukkisi sauna oli sitten ihan kirjaimellisesti savusauna. :-) Toivottavasti sinua lykästää lotossakin; nyt kun alkoi onni kerran potkia!

  VastaaPoista
 8. voi että minua vieläkin niin hihityttää se Aulis ja lottopallo :).

  VastaaPoista
 9. Laura, onneksi se lottopallo saatiin takasin, kun se tuli luonnollisia teitä ulos, hihii. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3