Elämän neljä vaihetta: 1. Uskot joulupukkiin. 2. Et usko joulupukkiin. 3. Olet joulupukki. 4. Näytät joulupukilta.


sunnuntai 18. syyskuuta 2022

Lohi on kala

Syksy on televisiokatsojan kulta-aikaa, kun telkkarista tulee vaikka mitä ohjelmia. Melkein toivoin, ettei Big Brotheria tulisi tänä vuonna, kun koukkuunnun siihen aina niin pahasti, että kaikki muut ohjelmat jäävät paitsioon. Vaikka onhan se toisaalta hyvä, että on olemassa jokin keino, jolla pitää ajatukset muualla kuin omissa asioissa. Noloa tunnustaa, mutta minulla pyörii BB:n 24/7 melkein jatkuvasti taustalla, kun olen yksin kotona. Ukkelin kotona ollessa BB:n katsomista on pakko hieman rajoittaa, jottei parisuhde kärsisi, vaikka varoitin kyllä ukkelia BB:n alkamispäivänä, että ukkeli voisi hyvästellä minut kolmeksi kuukaudeksi. 😆 Koostelähetyksistä en niinkään piittaa, koska niiden luoma ihmiskuva on aina enemmän tai vähemmän vaillinainen ja vääristävä, mutta 24/7 viehättää. Pitäisiköhän meikäläisen hankkia oma elämä?

Yksi asia, jota jaksan ihmetellä joka vuosi Big Brotherissa, on se, miten koukussa ihmiset tuntuvat olevan energiajuomiin. Tuntuu, että Nocco on melkein elämän tärkein asia ja että on tärkeämpää saada Noccoa kuin ruokaa. En ole itse juonut elämäni aikana yhtäkään energiajuomaa tai edes maistanut sellaista, enkä voi siitä syystä ymmärtää, mikä niissä oikein viehättää. Ovatko nykyajan ihmiset (yleensä nuoret) niin flegmaattisia, että he eivät selviä päivästään ilman energiajuomia, vai ovatko juomat vain yksinkertaisesti maultaan niin hyviä, että niitä on pakko saada? Vai onko energiajuoman juominen vain samanlainen koukuttava tapa kuin esimerkiksi tupakointi tai kahvin juominen?

Päätin perehtyä energiajuomien ihmeelliseen maailmaan ja ostaa kokeeksi muutaman tölkin.

Aloitin Red Bullista, joka oli ihan älyttömän makeaa. Jo juoman tuoksu oli vastenmielisen keinotekoinen ja imelä. Juoma ei ollut niin pahaa kuin olin kuvitellut, ja sain juotua tölkin loppuun, mutta toista kertaa en kyllä Red Bullia ostaisi.

Sitten ne paljon puhutut Noccot. Ensimmäiseksi testasin tuon Pearaden, ja minusta se maistui ja tuoksui aivan samalta kuin Red Bull. En olisi huomannut näiden kahden välillä mitään eroa! Limónissa oli selvästi havaittava sitruunan maku, mutta keinotekoisuus ja liiallinen makeus ällöttivät tässäkin. Mitään piristävää vaikutusta en juomilla havainnut. Nyt voin kuitenkin sanoa maistaneeni energiajuomia ja todeta kokemuksen syvällä rintaäänellä, että en tykkää.

Toinen asia, jota olen Big Brotherissa ihmetellyt, on kiroilun määrä. Kiroilen kyllä itsekin, eli siinä mielessä minun on turha jeesustella, eikä kiroilussa ole sinänsä minusta mitään väärää. Mutta jos joka lauseessa tarvitsee olla vähintään yksi vittu, se alkaa särähtää korvaan ja pahasti. Ehkä ylenpalttinen kiroilu kertoo jonkinlaisesta epävarmuudesta, jota yritetään peittää vittua viljelemällä?

Seuraan ahkerasti myös BB:n somea, ja joskus ihmisten oivaltavat kommentit naurattavat.

Intiassa alkoi telugunkielinen Big Brother (joka tunnetaan Intiassa nimellä Bigg Boss) samana päivänä kuin Suomen BB:kin alkoi, ja harmittaa, kun aika ei riitä senkin katsomiseen. Kyllä tämä elämä osaakin olla hankalaa. 😆 Bigg Boss olisi takuulla mielenkiintoista katsottavaa! Eilen katsoimme ukkelin kanssa häätölähetystä, ja nappasin ohjelmasta pari kuvaa. 

Talon asukkaat.

Juontaja Nagarjuna ja häätöuhan alla olevien matkalaukut.

Häätöuhan alla.

Herra nimeltä Shani Salmon joutui lopulta lähtemään talosta.

Rupesin sivujuonteena miettimään, että jos olisin mennyt naimisiin Shani Salmonin kanssa ja ottanut miehen sukunimen, nimeni olisi Satu Salmon. Ai että, miten kuulostaakin hienolta.

Joku ehkä muistaa, kun kirjoittelin aiemmin telugunkielisestä Indian Idol -kilpailusta. Tässä muistaessani pitää raportoida, kuka kilpailun lopulta voitti. Oma suosikkini Jayanth (se lihava poika, joka rakasti syömistä) tuli muistaakseni viidenneksi, ja kilpailun voitti Vagdevi, toinen kilpailuun osallistuneista sisaruksista (toinen sisko eliminoitiin jo ennen TOP-kymppiä).

Voittaja Vagdevi vasemmalla, Jayanth toinen oikealta.

Kooste Vagdevin hetkistä kilpailussa: 

Jayanthin finaaliesitys: 

Totesin taas Indian Idolia katsellessani, miten rankasti ihmisten ulkonäköä Intiassa saatetaan kommentoida. Jayanthin liikakilot ja syöminen olivat yleinen pilailun aihe melkein joka jaksossa, ja yhdessäkin jaksossa tuomari Thaman S., joka on itsekin ylipainoinen, heitti Jayanthille, että "meihin lihaviin voi aina luottaa, koska lihavat eivät jaksa juosta karkuun".

Jokasyksyinen jännitysnäytelmä nimeltä autokatsastus on saatu myös tältä vuodelta päätökseen. Voisi kuvitella, että auto, jolla on ikää 18 vuotta, ei enää menisi katsastuksesta ensimmäisellä yrittämällä läpi, mutta niin se vain meni! Ainoa huomautuksen aihe oli rekisterikilven valo, joka oli palanut (ja joka on ollut palanut jo ainakin neljä vuotta, kun en ole saanut sitä korjatuksi).

Katsastusasemalle oli tullut odotuspaikka, jossa saattoi istua ja katsella autonsa katsastusta. Minä en voinut kuitenkaan jäädä katsastusasemalle odottamaan, kun jännitti niin paljon, vaan luikin viereiselle Shellille kahville. Katsastusasemalla oli nosto-ovi, jonka keskellä oli normaali ovi, josta minäkin olin tullut sisään. Edellinen asiakas oli ajanut juuri autonsa ulos, ja toinen katsastusmies oli laskemassa nosto-ovea alas. Minä olin yrittämässä sinne Shellille lähtöä, ja hämmästyin hirveästi, kun sitä normaalia ovea ei ollutkaan, enkä uskaltanut viuhahtaa laskeutumassa olevan nosto-oven alitsekaan. Hätäännyin ja huudahdin katsastusmiehelle, että "missä se ovi on, äsken se oli tässä?!". Katsastusmies myhäili ja vastasi, että "kyllä se tulee sieltä, kun vähän odottelet..."

Risteilykausi alkaa olla purkissa, mutta vielä on Hernesaaren laiturissa toisinaan laivoja.

Yksi syksyn upeimmista laivoista oli Norwegian Prima, joka vieraili Hernesaaressa tämän kuun kahdeksas päivä. 

Laiva on aivan tuliterä, sillä se otettiin käyttöön tämän vuoden elokuussa, eli vain kuukausi sitten!

Laivan promovideo: 


Pakko on vielä laittaa tähän pidempikin Norwegian Priman esittelyvideo. On kyllä huikea laiva, jonka kuvaamiseen sanat eivät riitä! 


Loppuun vielä asiaan millään lailla liittymättä pari ihanaa biisiä. 

Above & Beyond on yksi lemppareistani, ja heillä on käsittämätön määrä hyviä biisejä. Gratitude julkaistiin keväällä ja jälkimmäinen biisi jo monta vuotta sitten, mutta löysin vasta äskettäin tuon klubimiksauksen. Yksi Above & Beyondin jäsenistä on muuten suomalainen, Paavo Siljamäki, mitä en ollut edes tiennyt ennen kuin nyt kuukkeloin yhtyettä. Onpas noloa!


Kivaa syyskuun jatkoa!

😘

27 kommenttia:

 1. Intian BB olisi varmaan mielenkiintoinen ja erilainen. Olen myös vannoutunut BB-fani, mutta tämä kausi ei oikein ole lähtenyt käyntiin minulla. En pidä juonittelusta, minusta se kuuluu Selviytyjiin, jota seuraan innolla. Voi olla, että jos olisin seurannut BB tiiviimmin, juonittelu ei niin häiritsisi. Nyt käyn vain silloin tällöin kurkkaamassa mitä tapahtuu ja olen joten kuten selvillä menosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intian BB vaikutti kyllä tosi erilaiselta! Siellä oli jokin vankilakin, jonka funktio ei kyllä ihan avautunut mulle tuon yhden katsotun jakson perusteella. Ja sitten muut asukkaat kävivät tekemässä leimasimella leiman niiden kilpailijoiden kasvoihin, joiden halusivat pois talosta, mikä tuntui aika karulta ja leimaavalta (ihan kirjaimellisesti! :-D).

   Tuosta juonittelusta on puhuttu somessakin tosi paljon, mutta itseäni se ei häiritse yhtään. Se johtuu ehkä siitä, että en ajattele sitä juonitteluna (vaikka toki se sitäkin on) vaan lähinnä strategioiden luomisena tai toimintasuunnitelmien tekemisenä. On kyllä myönnettävä sekin, että ekan viikon jälkeen minunkin kiinnostukseni on ollut laskusuunnassa. On edelleen ihan liikaa luppoaikaa, kun mitään ei tapahdu.

   Poista
 2. Unohdin laittaa nimen alle, en edelleenkään onnistu kirjautumaan. Pitäisi kysyä joltain viisaammalta neuvoa.
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisia nuo kirjautumisongelmat! Minä olen törmännyt muutamassa blogissa sellaiseen, että Blogger kysyy ensin, hyväksyykö evästeet, ja vasta niiden hyväksymisen jälkeen pystyy kirjautumaan. Mutta en tiedä, mitä sitten pitäisi tehdä, jos se evästeikkuna ei avaudu itsekseen...

   Poista
  2. "Kirjoita kommentti nimellä"-kohta tarjoaa ensin nimetöntä. Sen voi vaihtaa kohtaan "google", jolloin oma nimimerkki tulee näkyviin.

   Poista
  3. Kiitos vinkistä, Stansta! Valitettavasti tuokaan ei aina minulla auta, vaan joskus Blogger vaan ilmoittaa vaihdon jälkeen, että "valitettavasti kommentointi ei nyt onnistu" (tai jotain tuohon suuntaan; en muista sanatarkkaan), ja pitää palata yrittämään kommentointia myöhemmin.

   Poista
 3. Ulrika50v.blogspot.com19.9.2022 10.16

  Mahtava risteilyalus, ihan mun makuun:) googlasin heti jos se lähtis Tukholmasta, ei lähteny.
  Luin jostakin että Intiassa suurinpiirtein kaikilla miehillä viikset, kuullemma miehisyyden merkki. Katoin sun kuvat ja kaikilla miehillä oli viikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paatti on kyllä ihan uskomaton! Laivalla on tosi paljon sellaista, mitä en ole edes ajatellut, että risteilyaluksella voisi olla! Minä en ole pitkien risteilyjen ystävä, mutta oishan se nyt hienoa päästä kokemaan kerran elämässään tuollainen risteily.

   Harmi, että laivalle ei pääse Tukholmasta! Voi olla, että laiva on muutenkin enemmän lämipien ilmastojen laiva, kun siellä oli panostettu niin paljon kansi- ja auringonottotiloihin. Ihmettelinkin vähän, mitä laiva teki Helsingissä syyskuussa. :-D

   Hih, kyllä varmaan aika monella intialaisella miehellä on viikset. Mutta itse veikkaisin, että viiksien merkitys on vähentynyt ja että viikset ovat enempi vähän sellainen vanhemman sukupolven juttu.

   Poista
  2. Mutta nyt vasta itsekin zoomailin noita kuvia, ja kyllähän kaikilla ukoilla näytti tosiaan olevan viikset tai viikset+parta. Täytyy ehkä perua puheeni. :-D Pitäisi joskus keskustella tästä intialaisten miesten viiksiasiasta jonkun kanssa, joka tietää asiasta paremmin. :-)

   Poista
 4. Mä join jossain vaiheessa energiajuomia (Red bull), mutta vain niitä makustettuja. Esimerkiksi se mustikanmakuinen, mitä on vieläkin kaupoissa on hyvää. Se normaali, mitä sullakin on tossa kuvassa on aivan kauheaa. Tosin mä en ehtinyt tölkkiä kokonaan tuhota, kun aloin jo pilkkiä. Toimii mulla samoin kuin kahvi, eli nukuttava vaikutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko tai älä, mutta mulle kävi ton Red Bullin jälkeen samalla lailla kuin sulle, että rupesi väsyttämään. Oikein piti mennä iltapäivällä yrittämään päikkäreitä. vaikka mua ei koskaan muuten nukuta päivällä! Eipä se nukkuminen nytkään onnistunut, mutta väsytti ihan oudosti. Epäilin, että tuli tuosta Red Bullista, mutta sitten ajattelin, että ei voi olla, kun eikö sen pitäisi piristää. Ehkäpä kokeilen vielä joskus sitä mustikanmakuista... tai sitten en. :-D

   Poista
 5. Nyt oli kaikki mulle sellaista kartoittamatonta aluetta. Olen joskus maistanut batterya ja se oli minusta tosi pahaa. Kahvinjuojana ei ole ollut tarvetta kuin liian moneen espressoon. BB:tä olen joskus vuosia sitten katsonut vajaan vartin, enkä lämmennyt sille yhtään. Enkä ole ollut ikinä tuollaisella jättiristeilyaluksellakaan. Olen joskus vähän haaveillut Karibian risteilystä, mutta sitten olen ajatellut, että siellä laivalla on joka paikassa tungosta ja väkeä ja miettinyt, että onko se sittenkään minun juttuni. Ehkä pitäisi joskus tuollainen risteilykin koestaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, Batterykin on energiajuoma. Pitäisiköhän kokeilla sitäkin joskus? Tai ehkä ei sittenkään, jos ei se ollut sinustakaan hyvää. Ei kyllä mene meikäläisen kaaliin, miten joku voi vetää noita juomia tölkkikaupalla päivässä, kun ne ovat niin ällöttävän keinotekoisen makuisia. Mutta kai niihinkin voi addiktoitua. Näin keski-ikäisen ihmisen järjellä kunnon yöunet ajavat saman asian kuin energiajuomat. :-D

   Tungos laivalla ei ole kyllä yhtään kiva juttu. Toisaalta tuokin paatti on niin iso, että ehkä porukkaa riittää joka kolkkaan, eikä ryysistä tule. Laivan kapasiteetti on kuitenkin reilut 3000 matkustajaa, joka on suunnilleen sama kuin esim. Silja Symphonylla, joka on huomattavasti Norwegian Primaa pienempi.

   Poista
 6. Olen kerran juonut yhden energiajuoman ja se piti heti yrjötä; ehkä darralla oli vaikutuksensa asiassa... En pidä energiajuomista, kahvi riittää ja iltaisin tee.
  Yhtenä päivänä viime viikolla join kyllä liikaa espressoa - joku oli töissä keittänyt tavallisella keittimellä ihan kuin espressoa ja iso kuppi sitä oli liikaa - ja olo illalla oli aikamoinen, ei enää niin paljon espressoa ja tavallinen kahvi riittää osan päivää.
  En myöskään katso noita televisio-ohjelmia, en oikeastaan mitään sarjaa. Joskus bingetän jotain Areenasta, nyt esim. sen neliosaisen Gaian, joka kertoo niistä 90-luvun "Kittilän intiaaneista" ja mistä se juttu lähti liikkeelle. Intialaista BB:tä voisinkin katsoa, mutta enhän siitä ymmärtäisi mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kaamea, onpa sinulla melkoinen kokemus energiajuomista! Ei ole ihme, jos ei tee mieli kokeilla toista kertaa!

   Mulla on vähän samankaltainen kokemus suppilovahveroista. Mulla oli kerran hirveä darra, kun kaveri keitteli suppiksista muistaakseni jotain kastiketta. Se haju yhdistettynä huonoon olooni on syöpynyt mun mieleeni niin, että en varmaan koskaan pysty enää syömään suppilovahveroita!

   Espresso on minulle aika tuntematon juoma, enkä ole montaa kertaa tainnut sitä juoda. En tykkää siitä, että sitä tulee kerralla niin pieni kupillinen. Enemmän on enemmän, kahvissakin. :-D

   Minullakin oli vaikeuksia ymmärtää telugu-BB:tä, vaikka jonkin verran telugua ymmärränkin. Tuossa Indian Idolissa oli kiva, kun siihen sai enkunkieliset tekstit, mutta BB:ssä menisi kyllä suurin osa yli ymmärryksen. Minun pitäisi katsoa enemmän tuollaisia "sivistäviä" sarjoja ja ohjelmia, mutta päädyn aina katsomaan kumminkin jotain tosi-tv-roskaa.

   Poista
 7. Minä luulin olevani sohvaperuna ainaisine neuloksineni, mutta näköjään urheiluihmisetkin koukuttuvat ylen määrin (ainakin ollessaan puolikuntoisia). Minä en jaksa tuota bbtä katsella ollenkaan. Hyvä myös, kun teit tuon energiajuomatestin, niin voin jatkaa hyväksitodelulla linjallani ilman niitä.
  Jos sinulla olisi tuo sukunimi, voisit vaihtaa etunimenkin Ellaksi. Heh, heh.
  Milloinkahan laivojen kerroksiin tulee maksimimäärä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut koukuttunut BB:hen ihan ammoisista ajoista asti. Pari vuotta jäi väliin (en muista miksi, olisinkohan ollut jossain ulkomailla), mutta muuten on ollut kyllä tapana seurata, varsinkin 24/7:aa. Mieluusti kyllä luopuisin tästä addiktiosta ja voisinkin vaihtaa sen johonkin. :-D

   Multa meni nyt tuo Ella-juttu ihan ohi, mutta mulla onkin pitkät piuhat. Jään miettimään tätä loppuillaksi... toivottavasti ei mene yöunet. ;-D

   Sanopa muuta. Varsinkin tuon laivan korkeus pisti silmään, ja onhan laivalla kansia (muistaakseni 20).

   Mukavia neulomishetkiä! <3

   Poista
 8. Moikka! Julkaisin blogiini lyhyen tekstin "Mieti jos pankkitili täyttyisi yhtä nopeasti kuin pyykkikori" ja haastan sinut käymään vastaamassa tekstin alla olevaan kysymykseen, koska oon utelias! 😍

  Mukavaa Syyskuun jatkoa!🧡

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle mukavaa syyskuun jatkoa!

   Täytyypä tulla kurkkaamaan blogiisi!

   Poista
 9. Että mä rakastan blogeja (enkä nopeaa somea) - täällä siis ihan oikessti yleisisvistyskin kasvaa... asioista, joista ei muutoin tietäisi mitään...
  BB:t, Idols ja energiajuomat - niistä kokemusta vain viimeksi mainitusta, kun juniorimme oli vielä juniori... joi jotain sellaista jossa oli kuin suden kynsien raapaisut ja keräsi tyhjänä kaikki eriväriset tölkit huoneensa seinustalle, heh heh... Ei tullut kyllä maisteltua silloinkaan... ehkä mä olen ihan out ja kirosanatkaan ei sovi mun suuhun - kuulostaa niin koomiselta, kun yritän voimasanaa, mut jokapaikassa kyllä se vittu-alkaa olla lausessa kuin lauseessa-välillä kahdesti! Mitä se kertoo kielellisistä taidoistamme, kumpaan suuntaan kehitys menee???
  No joo - komean kuvan olet jättiristeilijästä saanut (pimeälläkin), me ei olla risteilijä-tyyppejä... vaikka meri kiehtookin. Karibian kierroskin tehtiin "paikallisbusseilla", eli Liat:in pienillä lentokoneilla, pysähtyi joka saarella ja sait jäädä kunnolla tutkimaan/seikkailemaan saaren yöksi, kahdeksi tai enemmänkin, jos kiinnosti!! Suosittelen - oli huippureisu.
  https://repolainenreissaa.blogspot.com/2019/05/amazing-race-in-east-caribian-134.html

  Ja voi vitsi Satu Salmon kuulostaa kyllä hienolta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama juttu, että en tykkää nopeasta somesta yhtään. Mulla on kyllä IG-tilikin, mutta poistin sieltä jokin aika sitten kaikki postaukset, kun ei se voisi vähempää kiinnostaa. En vain saa mitään irti pelkistä kuvista, enkä ole itsekään niin kuvaorientoitunut ihminen, että jaksaisin postailla vain kuvia. Koiravideoita ja-kuvia voin kyllä siellä katsella, mutta siihen se jää.

   Minulla onkin sellainen tuntuma, että energiajuomat ovat enempi nuoremman sukupolven juttu. Ehkä me vanhemmat ollaan totuttu pysymään hereillä kahvilla? :-D Minä ainakin tarvitsen aamulla kupillisen, tai muuten ei hyvä heilu.

   Multa kyllä tulee välillä sitä v-sanaakin, ja olen huomannut, että kiroiluni riippuu aika paljon tilanteesta ja seurasta. Joskus tulee kiroiltua enemmän, joskus vähemmän. Eilen tuli muuten Big Brotheriinkin kiroilukielto, ja kyllä ovat asukkaiden jutut siistiytyneet. Iso peukku!

   Hih, teidän Karibian kierros kuulostaa minunkin makuun paljon sopivammalta kuin kierros laivalla. Vaikka kieltämättä olisi kiva joskus nähdä tuommoinen huippuluksusristeilyaluskin! Täytyypä tulla lukemaan postauksesi, tuskin maltan odottaa!

   On toi Satu Salmon ainakin paljon paremman kuuloinen kuin esim. Satu Lahna. ;-D

   Kivaa loppuviikkoa! <3

   Poista
 10. Heippa Satu. Tämä kuulostaa nyt kummalliselta, mutta laitoin sulle instaan viestin, kun koin sen helpoimmaksi keinoksi tavoittaa. (Toki olisin voinut kirjoittaa tännekin, mutta tein nyt kuitenkin niin 😇). T. Annukka (en osaa kommentoida kännykällä niin että profiili näkyy)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulostanut ollenkaan kummalliselta. Onnistuu se yhteydenotto niinkin. <3 Mulle vaan kirjoittaminen läppärillä on helpompaa kuin kännykällä, kun kännykällä kahdella sormella tökkiessä kestaa ikuisuus kirjoittaa. :-D Enkä osaa kommentoida kännykällä ollenkaan, joten iso peukku sulle. :-)

   Pus ja hali!

   Poista
 11. Täällå loppui juuri en tiedä minkä kauden Big Brother, mutta jostain syystä en ole koskaan oikein innostunut siitä ohjelmasta, vaikka tyypit täkäläisessä versiossa kuulemna aina tosi mielenkiintoisia. Sen sijaan täällä loppui muutana pv sitten taas täkäkäinen Idol versio, ja petyin kun suosikkini jäi kakkoseksi, ja kilpailun voitti miespuolinen laulaja joka kyllä hyvä muttei yhtä hyvä kuin kakkonen, ja kun voittaja vielä tärkeän poliitikon poika, niin voi vain. arvuutella miksi juuri hän voitti vaikka toinen parempi...Hih,Satu Salmon....
  Mä en tykkää energiajuomista, pari kertaa kokeillut mutta not for me.. Kivaa viikonloppua Sati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole varmasti menettänyt mitään, vaikka et ole Big Brotheria katsonutkaan. Parempi niin – säästyy aikaa järkevämpään. :-)

   Jää kyllä p:n maku suuhun tuommoisista kilpailuista, joissa paras ei voitakaan ja herää epäily jonkun kilpailijan suosimisesta. Mulle tuli tuosta Indian Idolistakin muutamasta kilpailijasta sellainen tunne, että miksi he ovat edelleen jatkossa, mutta voittajaksi valittiin minusta paras laulaja, eli päätös oli oikeudenmukainen.

   Kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin!

   Poista
 12. Tänä syksynä en ole katsonut BB:a. Olen kyllä muina vuosina seurannut. Energia juomia olen joitakin maistanut, mutta kovin ovat makeita. Mutta Coca Cola Zero kyllä maistuu! Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Energiajuomat ovat tosiaan älyttömän makeita, ja jo senkin takia jäävät minulta juomatta, vaikka muuten makeasta tykkäänkin. Itse juon tosi vähän hiilihapotettuja juomia, edes vissyvettä, mutta Coca Cola Zeroa tulee otettua aina hampurilaispaikoissa. Limppareista ananaslimppari on suosikkini.

   Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita, Tarja! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3