Jos mies sanoo tekevänsä jotain, hän kyllä tekee sen. On ihan turha muistutella asiasta puolen vuoden välein.


lauantai 14. heinäkuuta 2018

Ähky

Edellisestä blogipostauksesta on vierähtänyt kuukausi, ja pitäisi kai antaa jonkinlainen selitys blogihiljaisuudelle.

Minulle ei ole tapahtunut mitään kamalaa, läheiseni voivat kohtuullisen hyvin, ja oma terveytenikin on ihan hyvä. On vain tapahtunut niin paljon kaikenlaista, että blogi on pudonnut vauhdista jo kauan sitten. Olisi hirveästi kerrottavaa, ja kuviakin on varmasti pitkälti toista tuhatta, mutta kuvien läpikäyminen ja kirjoittamisen aloittaminen tuntuu tuskastuttavalta ajatukselta. Minulla ei ole kärsivällisyyttä palata menneisiin, ja kuitenkin tuntuu, että pitäisi tehdä edes jonkinlainen kooste menneistä tapahtumista, jotta pääsisin siihen, missä nyt olen. Olisi niin paljon kivoja juttuja kerrottavana, mutta niiden kertominen tuntuu vain kovin työläältä.

Toivottavasti keksin ratkaisun "ongelmaani" ja pääsen kirjoittelemaan taas pian. Siihen asti: hyvää kesää!

Hyvää kesää miultakin!

27 kommenttia:

  1. Minustakin tuntuu, että kesällä tapahtuu kokoajan kaikenlaista, eikä aika riitä siitä kirjoittamiseen. Omat postaukset pomppivat sinne tänne tai sisältävät monelta viikolta parhaita paloja

    Heitä meille edes jotain makupaloja kuukauden mielenkiintoisimmista jutuista.

    Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on todellakin kiireistä aikaa! Hyvällä tavalla siis. :-) Makupala-idea kuulostaa kivalta, ja laitan sen korvan taakse. Toisaalta tykkäisin edetä kronologisessa järjestyksessä, ja siihenhän tämä homma on kussutkin.

      Ihanaa kesää myös sinulle ja perheellesi!

      Poista
  2. Juuri tänä aamuna mietinkin, että mitähän Nallelle ja sinulle kuuluu. :) Lämpimiä terveisiä molemmille ja kaikkea hyvää. Toivottavasti kuulemme teistä vielä, olen niin kiintynyt blogiisi ja sen "päähenkilöihin".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olemme olleet mielessä. :-) Nalle lähettää kovasti terveisiä sinulle ja nallekavereille. <3 Ihan varmasti kuulet vielä meistä, mutta saa nyt nähdä, miten pitkäksi tauko venyy.

      Mukavaa kesän jatkoa!

      Poista
  3. Minäkin ehdin miettiä, että onko sut kidnapattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen mahdollisuuskin Boliviassa tietysti on. Itse asiassa ukkelin erään tuttavan ystävä ja tämän tyttöystävä olivat lähteneet Boliviaan joskus 15 vuotta sitten, eikä heistä ole kuultu sen koommin.

      Poista
  4. Kiva kuulla sinusta! Tarviiko sitä mitään selitellä, anna kesän viedä ja sitten kun on taas aikaa, niin kirjoittelet!
    Terkkuja nallelle ja kumppaneille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet vielä linjoilla! Ajattelin, että ehkä pieni selvitys on paikallaan, kun jotkut olivat jo kyselleet, onko mulla kaikki hyvin. Ja jollakin tavalla koen myös, että jos joku on kirjoitellut blogia monta vuotta enemmän tai vähemmän säännöllisesti, niin onhan se kiva lukijana tietää, missä mennään.

      Kiitos terkuista! Nalle ilahtuu terveisistä aina kovasti. ;-)

      Poista
  5. Nauti olostasi ja kirjoitat kun kerkiit ja jaksat, onhan se niin ettei tämä bloggaaminen kuitenkaan pääasia ole. Ja muuten varoen siellä isossa maailmassa,tosi ikävää lukea tuo katoaminen, se kertoo karua sanomaa mitä maailmalla on, vaikka sitä ei aina näe. Voi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Esther Helmiä, ja hyvää vointia sinullekin!

      Itse asiassa minähän olen tällä hetkellä Suomessa. Tänään oli vuorossa operaatio nimeltä "talvivaatteet ja -kengät varastoon". Homma tuntui hieman hupaisalta kolmenkymmenen asteen helteessä. :-D

      Poista
  6. Olipa kiva kuulla että siellä ollaan voimissaan..ja nallukkakin:)♥ Sitä ei koskaan tiedä kun pitkin maailmaa liitelette että missä sitä mennään..Minä kyllä mielelläni luen postauksiasi ihan vaikka miten sikin sokin, ne ovat aina niin jännää luettavaa ja millaisia paikkoja maailmassa onkaan:) Leppoisaa viikonloppua ja ihanaa kesää♥ Nallukallekkin isosti haleja:)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nallukka varsinkin on voimissaan. ;-) Leppoisia viikonlopun rippeitä sinullekin! Ja mukavaa kesän jatkoa! <3 Nallelta myös lämpimät terkut!

      Poista
  7. Hej ! olen ikävöiny mun blokikaveria ! Joo kyllä sitä taukoja tulee yhdelle sun toiselle .....alota vaan tosiaan uudelleen tästä päivästä , tai jostain toisesta päivästä . ....eihän sitä olla tilivelvollisia joka asiasta blokkaamaan voi jättää paljo kuvia ihan vaan omaan kameraankin, ja ajatuksia omaan päähän. Mä olen helleilmoissa nimittäin Ruotsissa ,30 astetta lämmintä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua! <3 Pus!

      Kävin muuten tällä viikolla Ruotsissakin. Tukholma on kyllä parhaimmillaan oikein kesäisenä päivänä. Vaikka tietysti - mikä paikka ei olisi? :-D

      Oletko muuten kokeillut Tukholmassa Ocean Busia? Se oli tosi hauska kokemus. :-)

      Poista
    2. En ole ajannu Ocean Busia , pitää käydä seuraavan suomivieraan kanssa ! Kiitos vinkistä :)

      Poista
    3. Suosittelen lämpimästi, vaikka onhan hinta vähän suolainen (280 kruunua per ahteri).

      Poista
  8. Tikulla silmään sitä joka menneitä muistelee... ;)

    Et kai sinä ole tilivelvolinen viimeisen kuukauden tapahtumista muille kuin itsellesi? Jos haluat tyydyttää kaikkien lukijoiden mahdollisen uteliasuuden niin tee vaikka yksi postaus kesän top5-kohokohdista. Tai jos ei inspiroi niin jätä tekemättä. Tänään eletään tätä päivää ja huomenna huomista, eilinen on jo elettyä elämää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin ilmaista itseni vähän huonosti. En ajatellut lukijoiden uteliaisuuden tyydyttämistä vaan lähinnä sitä, että olisi paljon kivoja juttuja, joista haluaisin itse kirjoitella ja jotka haluaisin jakaa. En vain millään tunnu saavan aikaiseksi. Mutta ehkä joskus myöhemmin - tai sitten ei. ;-)

      Mukavaa kesän jatkoa!

      Poista
  9. Suomessa on ollut niin upea kesä että eihän sitä voi jättää väliin. Kirjoittelet sitten kun taas huvittaa kirjoittaa, ja sillä välin, hyvää kesää Satu:)

    VastaaPoista
  10. Mukavaa kesää Satu! Me tulimme juuri parin vkon kesälomareissulta. Kävimme omalla autolla Euroopan kiertoajelulla. 10 maata ja 5400 km, huh. Tosin yllättävän kivuttomasti meni. Lapsetkin jaksoivat hyvin takapenkillä (tabletti, kännykät, karkki ja kirjat auttoivat :)). Kirjoittelehan, kun ehdit../ Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Kuulostaa ihan mahtavalta! Ihan tuli mieleen omat lapsuuden karavaanireissut Euroopassa. Jäin miettimään, että mitenköhän me mahdettiin aikoinaan siskon kanssa jaksaa istua autossa. Silloin kun ei ollut tabletteja eikä kännyköitä. Meillä oli ainakin smurffit, joiden kanssa leikimme ja joilla järjestimme omaa hupia. ;-) Toki välillä tapeltiinkin. :-D

      Mukavaa kesän jatkoa, sinulle ja koko perheellesi! <3

      Poista
  11. Vähän samat fiilikset täällä. Kamerassa on paljon kuvia, joista osa mun mielestä vieläpä onnistuneita, mutta koska en ole heti saanut aikaiseksi kirjoitella niiden ympärille mitään, tuntuu, että sekä kuvat että tapahtumat on jo niin kaukaisia, että mitäpä niistä enää.. Ja toisaalta on paljon sellaista, mistä on jäänyt kuvat ottamatta ja nyt tuntuu, että hitsit, kun ei tullut ajallaan kuvattua..

    Noo, nyt jokatapauksessa mun kärsivällisyys alkaa olla koetuksella, koska missään ei pääse tätä hellettä pakoon sen enempää yöllä kuin päivälläkään, ja vielä pitäis jaksaa olla töissä 30-asteisessa toimistossa viikko ennenkuin lopulta pääsee pienelle lomanpätkälle. Huuuh. En ole ollenkaan kuumankestävää sorttia ja huomaan, että alkaa olla fysiikka kovilla ja sitä mukaa henkinen kantti myös.

    Mutta ei tästä ollut tarkoitus mitään valitusta kirjoittaa, joten ei muuta kuin rentouttavaa kesän jatkoa, äläkä ressaa tauoista <3. Kyllä sitä ehtii myöhemminkin sitten, kun taas siltä tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutulta kuulostaa. Harmittaa tosiaan, kun ei ole aikanaan tullut kirjoiteltua, koska nyt jutut tuntuvat jo auttamattoman vanhoilta. Toisaalta en ole koskaan ollut sellainen bloggaaja, että blogi menisi minkään edelle ja että esimerkiksi matkalla pitäisi päivittää blogia säännöllisesti, jos on muuta tekemistä tai ihmisiä, joiden kanssa haluan viettää aikaa. Kirjoitan blogiin vasta sitten, kun siihen on oikeasti ja riittävästi aikaa, ja jos sitä ei ole, niin sitten ei näköjään tule kirjoitettua. :-)

      Olen ihan samaa mieltä lämpötiloista. Olen aina sanonut, että minua ei kuumuus haittaa ja että pystyn hyvin elämään vaikka 45 asteen lämpötiloissakin, mutta nyt täytyy kyllä hieman tarkistaa käsityksiäni. Ulkomailla nimittäin sisätilat ovat yleensä aina ilmastoituja, ja anoppilassakin, jossa ilmastointia ei muuten ole, niin meidän makuuhuoneessa sentään on ilmastointi. Suomessa on vallan toisin, sillä kesähän on täällä niin lyhyt (ja useimmiten myös kylmä), että kuka nyt viitsii sen takia mitään ilmastointia asentaa (vaikka olisihan niitä vissiin sellaisia irrallisia ilmastointilaitteitakin, mutta mihin sellaisenkin taas laittaisi). On kamalaa, kun kuumuutta ei pääse mihinkään pakoon - muuta kuin kauppaan tai autoon. Piti ostaa jo tuuletinkin, jotta pystyisin nukkumaan edes jotenkuten.

      Saatan kirjoitella pikemmin kuin luulinkaan, sillä olen lähdössä pienimuotoiselle road tripille, ja voi olla, että tekee mieli kirjoitella kokemuksista heti tuoreeltaan. JOS siis on aikaa. :-D

      Yritähän jaksaa siellä toimistossa, vaikka rankalta kyllä kuulostaa. :-(

      <3

      Poista
    2. Samat periaatteet mullakin. Elämä edellä ja blogi vasta sitten, kun siltä tuntuu. Onneksi saa ihan itse päättää, eikä ole mitään harhamielikuvia siitä, että lukijat edes huomaisi, vaikka tulee pitkäkin tauko :).

      Olen tänään koittanut metsästää ilmanviilentimiä (sellasia jäähdyttimiä, joihin ei tarvittais mitään poistoputkea), mutta joka paikasta on loppu. Niin täältä kuin naapurikaupungistakin. Ei edes pöytätuulettimia ole missään. Ehkä olis kannattanut varautua ajoissa, mutta kun ei millään voinut uskoa, että tää vaan jatkuu ja jatkuu ja nyt alkaa tosiaan tulla sietokyvyn rajat vastaan. Ehkä eniten siksi, että nukkumisesta ei tule mitään. Muuta kuin hiki :)

      Iloista reissua <3

      Poista
    3. Mun on nyt pakko todeta tähän, että kyllä minä ainakin huomaan, jos sinulle tulee pitkä tauko. Ja sitten rupean miettimään, että onkohan sinulle sattunut jotain ikävää. Vähän hassua miettiä tällaisia, kun en edes tunne sinua oikeassa elämässä. :-)

      Minä pelkäsin myös, että kaupoista olisi tuulettimet loppu, mutta onneksi Gigantista vielä löytyi. Tosin niitä oli silloin enää kahdeksan kappaletta jäljellä, ja kun yksi nainen kuului tilaavan tiskillä tuulettimia neljä kappaletta, mun oli mentävä omimaan yksi paketti itselleni, vaikken ollut vielä edes varma, ottaisinko kyseisen mallin. Toinen vaihtoehto olisi ollut kalliimpi, mutta mietin, että en viitsi panostaa, kun tämä Suomen kesä on kuitenkin niin lyhyt ja kylmä. :-D Mulla on ollut tuuletin yöllä ihan sängyn vieressä, ja se auttaa jonkin verran, vaikka eihän se mitään varsinaisesti viilennä.

      Kiitos. <3

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3