Jos mies sanoo tekevänsä jotain, hän kyllä tekee sen. On ihan turha muistutella asiasta puolen vuoden välein.


maanantai 8. tammikuuta 2018

Minuutin monologi

Sekalaisia kuvia Santa Cruzista:












"Kateus on hyvinvoinnin, kehityksen ja menestyksen este.









Lasten kampaamo.

22 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! En muista oonko jo joskus sanonut, mutta sulla on ”kiinnostava silmä” ottaa sellaisia kuvia, ettei ne oo mitään perus-turisti-kauraa. Arvostan :)

    Ja on teillä mielenkiintoinen matka! Uusivuosi oli varmasti kans tosi hieno. Vaikka ite periaatteessa vastustan ilotulitteita, niin on ne matkoilla nähdyt kumminkin jääneet upeina mieleen. Vaikuttavana siis. Madeiralla muutaman vuoden takana on ollut hienoin uudenvuoden tulitus, jonka minä oon kokenut. Muistan, miten paljon (Suomessakin) sanottiin, että valtava ja huikea on siellä aina, enkä minä uskonut... ennenkuin näin. Itsepäisyys kunniaan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Minä taas arvostan mielipidettäsi suuresti. <3

      Jos tarkemmin ajattelee, niin onhan ilotulitteiden ampuminen monella tapaa järjetöntä puuhaa. Joku toinenkin muuten kommentoi aiemmin, että Madeiran ilotulitukset ovat hienoimmat. Itse en ole koskaan aiemmin kuullut, että Madeirassa olisi hienot ilotulitukset, vaan olen aina ajatellut, että juuri Riossa, Sidneyssä tai jossakin muussa vastaavassa kaupungissa olisi hienoimmat. Pitäisiköhän ottaa seuraavana uutenavuotena tavoitteeksi sitten Madeira. ;-) Kuten sanoit, ei sitä usko, ennen kuin itse näkee. :-D

      Poista
  2. Ihanan värikästä täältä harmauden keskeltä katsottuna. Joskin joulupukki tuntuu jo vähän kaukaiselta :).

    Komppaan Tarua sun kuvasilmän suhteen. Aina yhtä kiinnostavaa katsottavaa, vaikka kuvaisit mitä.

    Vieläkö te kauan aiotte matkailla vai joko kohta tuut(te) takaisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulupukki tuntuu täälläkin jo vähän kaukaiselta, kun tuo kuva on otettu ennen joulua. Ai että teki mieli mennä vähän jututtamaan pukkia ja kyselemään, että tietääkös se pukki, mistä pukki on kotoisin. :-D En sitten kuitenkaan viitsinyt, kun oli noita lapsia niin paljon, että turha siihen oli tällaisen tädin mennä mitään räpättämään.

      Onpas ihana kuulla, että kuvani kiinnostavat. Olen itse aina ajatellut kuvieni olevan hirveän tylsiä ja rumiakin, kun ne eivät ole mitään hienoja sommitelmia, joissa olisi valo ja värit kohdallaan. ;-D

      Vielä olisi pari kolme viikkoa lusittavaa. Ei vaan, ihan mielelläänhän täällä on, mutta välillä tulee sellaisia "hermot menee" -hetkiä. Tosin mulla tulee niitä joka paikassa, eli ei käy Boliviaa syyttäminen. :-)

      Poista
  3. <3 <3 <3 Ihania kuvia <3 <3 <3

    Mikä siinä onkin, että tuolla "etelän maissa" nuo värivalot on ihan jees, mutta täällä Suomessa ihan hirvittävät? Tosin mun mielestä ihan tavisvalotkin on Suomessa kamalat, jos ne on vaan roiskastu puuhun tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulinpa iloiseksi kommentistasi. Lämmin kiitos sinulle, Tuija. <3

      Johtuisikohan se siitä, että etelän maissa valo ja tunnelma on erilainen kuin siellä Suomessa? Suomessa on minusta vähän sellainen "kylmänviileä" väritys, johon räikeät värivalot eivät välttämättä sovi. Ja ne puuhun roiskaistut valot on minustakin ihan kamalia. Varsinkin, jos valot ovat siniset ja ne vilkkuvat.

      Poista
  4. Voi ihanuus mitä kuvia❤ Nuo katuvalot on kyllä hienot ja valaistu joulukuusi on upea:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen iloinen, jos tykkäsit. :-)

      Minustakin nuo katuvalot olivat valtavan hienot! En olisi uskonut, kun näin koristeet päivänvalossa, miten hienot ne olisivat illalla! Onneksi tuli nähtyä ne.

      Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin! <3

      Poista
  5. Vau mitä kuvia. Tuo, jossa lapsi on pahvilaatikossa - Puhuttava kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pahvilaatikkokuvan tilanne vangitsi minutkin katselemaan sitä pitkäksi aikaa. Täällä näkee muutenkin niin monenlaisia elämänkohtaloita, että herää kyselemään ja miettimään monenlaisia asioita.

      Poista
  6. Olipa hieno kuvapläjäys, tässä kyllä toteutuu se, että toisinaan kuva kertoo enemmin kuin tuhat sanaa. Aikamoisia valovirityksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Petra. Kuvat ovat yleensä mielenkiintoisia siinäkin mielessä, että niiden ympärille voi kehitellä oman tarinansa. Olen katsellut monesti tuota kuvaa, jossa vanha mies istuu pyörätuolissa. Jos näkisin tuon perheen uudestaan, tekisi mieli mennä kysymään, mitä heille kuuluu.

      Poista
  7. Kiva kuvapläjäys:) Hienoja joulukoristeita tuolla. Mulla on muistissa esim, miten tulin ensimmäistä kertaa Miamiin juuri jouluna (lento Caracas-Miami) ja oli vähän kummallisen näköistä kun joulukoristeita oli niin paljon ja oli samalla niin lämmintä, ja palmut kaikki valaistu joulun kunniaksi.Olihan Caracasissakin koristeita,mutta jotenkuten vähemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin noista joulukoristeista, ja varsinkin juuri valaistuina. En olisi päivällä osannut arvata, miten hienoilta koristeet illalla näyttävät.

      Minustakin jouluvaloin koristellut palmut näyttävät todella hassuilta. Olen joskus ajatellut, että näyttävätköhän meidän kuusemmekin palmuihin tottuneiden silmiin samalla lailla koomisilta. :-)

      Poista
  8. Hieno kuva noi siniset pöydät ja tuolit keltasella tuolintyynyllä, siitä vois melkeen tehdä taulun! .....tiedä vaikka tekisinkin ......:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä. Sehän olisi suorastaan kunnia. :-)

      Poista
  9. Keräsin joulun eilen pois alakerrasta. Tänään on yläkerran vuoro. SItä ennen meinasin käydä kuvaamassa. Tulee aika toisen näköiset kuvat kun sinun:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että tuolta keskusaukioltakin on jo joulu kerätty pois ja että siellä on nykyään hyvin erinäköistä. Olen käynyt aukiolla viimeksi viime viikolla, joten en tiedä sen nykyistä ulkomuotoa.

      Poista
  10. Kivoja kuvia. Todella hienoja jouluvaloja 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin jouluvaloista tosi paljon. Mukavaa loman jatkoa sinulle!

      Poista
  11. Ihania kuvia ja hyvältä näyttää mestat! Ja siellä tarkenee, tässä itsekin odottelen aikaa, kun saa kulkea käsivarret paljaina ja muutenkin kevyemmissä vaatteissa. Jännä miten silloin oleminen tuntuu helpommalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Elegia. :-)

      On tosiaan mielenkiintoista, miten paljon vapautuneempi olo on, kun saa kuljeskella vähän pienemmmissä vaatteissa. Kesään päin ollaan menossa onneksi sielläkin! :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3