Hullu saa olla mutta ei tyhmä.


perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulukuun toinen päivä

Olin tänään matkalla Autoliiton toimistoon hakemaan kansainvälistä ajokorttia, mutta eksähdin hieman matkalla ja päädyin Meilahden puistoarboreturimiin. Ei ole tullut täälläkään ennen käytyä, vaikka ajelenkin tästä aina silloin tällöin ohi. Kesällä puistossa saattaisi olla hieman vehreämpää, mutta löytyi sieltä katseltavaa näin joulukuussakin. Smiley

Mutta mikäs kasvi se tämä on?
Punakoiso?

7 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia olet tuolta saanut.Olen suurimman osan elämääni asunut tuon arboreumin läheisyydessä,joten tuttu paikka,jonne pitää aina kesäisin päästä.Ihan uskomanta että nuo kuvat ovat joulukuulta!

  VastaaPoista
 2. Arboretumit on kivoja paikkoja, hienoja kuvia.
  Meneeköhän sinulta nyt kasvit ja eläimet sekaisin, minusta tuossa alimpana on mäyräkoira, uusi punakuonorotu.. Tosin se näyttää myös trumpettipuulta, mutta siinä tapauksessa punaiseksi jalostettu laji.

  VastaaPoista
 3. Arboretum, lähes tuntematon sana mulle! Kiva tietää, että Meilahdessa on tuollainen puisto. Voi sitten kesällä vaikka polkaista käymään...

  Oon aina ihmetellyt, mitä noi valkoiset marjat on. Tiedätkö yhtään, mikä pensas se on?

  VastaaPoista
 4. Yaelian, olen aina ohiajaessani katsellut tuota puistoa ja sitä parkkipaikkaa, joka on aina ollut täynnä autoja. Olen aina miettinyt, että tuolla pitäisi joskus käydä, mutta nyt vasta sain mentyä – joulukuussa. :-)

  Sirokko, kuinkas minulla viirasikin silmissä noin pahasti, että meni kasvit ja eläimet sekaisin... Koska punakuoroinen mäyräkoirahan tuossa ihan ilmiselvästi on. :-D

  Marjut, puisto on kesällä varmaan tosi kiva paikka! Siellä oli sellaisia tuoliryhmiäkin, että voi mennä sinne vaikka istuskelemaan ja ihailemaan puistoa. :-)

  Sattumoisin otin kuvan tuon valkoisen kasvin nimikyltistä, kun itsekin ihmettelin kasvia. Ilman nimikylttiä en kyllä olisi tiennyt, että kyseessä on valkolumimarja. :-)

  VastaaPoista
 5. Jee, kesää odotellessa...ja talvea. :)

  Tuon nimen olisi voinut melkein arvata!

  VastaaPoista
 6. kauniita kuvia, piti tulla kurkkaamaan pikkukuvan nähtyäni!

  t. Irenekin

  VastaaPoista
 7. Marjut, todellakin osuva nimi. Siltikään en ehkä olisi osannut sitä arvata. :-)

  Irenekin, kiitos ja kiva että tulit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3