Vaikea mennä jonon päähän, jos siellä on jo joku.


torstai 17. toukokuuta 2012

11 kysymystä

Melkein meinasin unohtaa tämän Irlannin Vihreiltä niityiltä saapuneen haasteen, mutta muistinpas kumminkin! Haasteessa kuuluu vastata yhteentoista kysymykseen, ja sen jälkeen haaste pitäisi laittaa eteenpäin 11 blogille. Jälkimmäistä en kumminkaan tee, kun haaste on kiertänyt jo niin monessa blogissa.

1. Mitä kirjaa luet juuri nyt?
Luen pariakin kirjaa, mutta kummankaan lukeminen ei ole edistynyt muutamaan kuukauteen yhtään. Toinen kirja on Gitanjali Prasadin The Great Indian Family - New Roles, Old Responsibilities ja toinen on Khaleid Hosseinin The Kite Runner. Kirjat eivät ole jääneet kesken siksi, että ne olisivat mitenkään huonoja, vaan siksi, että minulla on taas näköjään semmoinen kausi, että lukeminen ei vain maistu. Joskus saatan lukea useamman kirjan putkeen, ja sitten menee taas vuosia, etten lue yhtään.

2. Mieliruokasi?
Minulla ei ole nykyään mitään yhtä mieliruokaa, vaan syön kaikkea aika lailla tasaisesti. Smiley

3. Mitä uutta haluaisit oppia?
Helpompi olisi ehkä kysyä, mitä en haluaisia oppia! Tällä hetkellä haluaisin oppia muun muassa tekemään vanhoista sanomalehdistä uusiokäyttöesineitä, maalaamaan tauluja, puhumaan telugua täydellisesti, lentämään lentokoneella (ja miksei ilmankin, hihii), leipomaan herkkuleivonnaisia ilman rasvaa ja sokeria, korjaamaan autoa, tanssimaan salsaa, meditoimaan... ja paljon, paljon kaikkea muuta, mikä ei nyt tule mieleen. 

4. Oletko kissa- vai koiraihminen?
Ehdottomasti koiraihminen, vaikka ei minulla kissoja vastaankaan mitään ole. Kissat ovat niin arvaamattomia, että ne vähän pelottavat minua. Itselleni en ottaisi kyllä kumpaakaan - ja tuskin mitään muutakaan kotieläintä - mutta muiden lemmikkejä on oikein kiva paijailla. Smiley 

5. Korkkarit vai matalat kengät?
Mieluusti pitäisin korkeita korkoja joka päivä, mutta se ei olisi oikein käytännöllistä eikä oikein mukavaakaan.

6. Mikä on mielestäsi Suomen kaunein kaupunki/pitäjä?
Tammisaari. Yritämme käydä siellä ainakin kerran kesässä - jos siis olemme Suomessa.

7. Mikä ärsytti tänään?
Se kun piti laittaa kanasta ruokaa, vaikka jääkaappi oli täynnä edellispäiväisiä sapuskoja. Olin ostanut kanan pari päivää aiemmin ja unohtanut sen kaappiin, eikä sitä voinut enää säästellä. Kun sitten avasin paketin, se haisikin niin pahalle, että en uskaltanut enää laittaa sitä ruoaksi, vaan se piti heittää menemään.

8. Tunnetko naapurisi?
Päasiassa kyllä. Vastapäisen asunnon mieheen tutustuin vasta viime viikolla, kun hän sattui samaan aikaan kanssani hissiin. Vastapäistä asuntoa käytetään toimistona, joten siellä ei oleilla jatkuvasti. Minusta on outoa, että täällä käytetään ihan tavallisia kerrostaloasuntoja toimistoina.

9. Mitä teet huomenna kello 19.00?
Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olen menossa yhteen tapaamiseen. Muussa tapauksessa olen varmaankin lenkillä.

10. Nimeä mieliblogisi?
Mielenkiintoisia blogeja on niin paljon, että minulla ei ole yhtä nimenomaista suosikkia.

11. Kuka voittaa Euroviisut?
DJ Teddy and the Honeybees. 


Euroviisuista tuli mieleeni, että minua on huvittanut aina se, kun suomalaiset ovat niin huolissaan siitä, mitä muissa maissa suomalaisista ajatellaan ja minkä kuvan Suomi muulle maailmalle antaa.

Jos Suomen imago huolestuttaa, kannattaa käydä katsomassa Anthony Bourdainin No Reservations -ohjelman Suomi-jakso esimerkiksi täältä (Sockshare toimi ainakin itselläni hyvin). Suomi-imago uuteen nousuun!
Smiley

13 kommenttia:

 1. Tottakai Teddy voittaa;D (poikani nimi muuten on myös Teddy;D)
  Kiva oli lukea vastauksiasi.Tuo Kite Runner on kirja,joka kolahtaa,ja ja suosittelen myös toista Husseinin kirjaa ,eli 1000 loistavaa aurinkoa,jonka luin alkuvuonna.
  Ja minäkin haluaisin oppia kaikenlaista;D
  Mitä Teddy tuossa kuuntelee?

  VastaaPoista
 2. Kiitos muuten tuosta Bourdainin Suomi-jakson linkistä:)Katselen sitä juuri ..Se kuppauskohtaus saunassa oli kyllä aika hurja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa pojallasi kiva nimi. :-)

   Luin tuon 1000 loistavaa aurinkoa joku vuosi, pari sitten, ja se oli kyllä vangitsevan hyvä kirja. Sen innoittamana ostin tämän toisenkin Hosseinin kirjan, joka on kyllä nyt jäänyt vähän kesken.

   Teddy taitaa kuunnella Teddykarhujen huviretkeä – se kun on sen lempilaulu. :-D

   Kuppauskohta oli tosiaan aika hurja! Hyi että.

   Poista
 3. Minäkin katsoin tuo Bourdainin ohjelman toissapäivänä. Oli tosi kiva jakso!!! :)
  Jostakin syystä olin kamalan yllättynyt että sinä tykkäisi pitää korkeita korkoja joka päivä! Hih!
  Ja teddy on ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin Bourdainin jaksosta, joka oli kyllä aika hervoton. :-) Paras oli minusta se juopotteleva isoäiti, hihii. Ihmeen syötävää ruokaa hän sai kuitenkin aikaiseksi.

   Minä tykkään tosi paljon näteistä kengistä, ja korotkin olisi ihan kivat. :-) Mutta kun en muuten ole mikään viimeisen päälle laitettu enkä kovin naisellinenkaan, niin korot saattaisivat näyttää ehkä vähän hassuilta, kun ne eivät sopisi kokonaisuuteen ollenkaan, hih.

   Teddy on semmoinen nalle nappisilmä. :-)

   Poista
 4. Leijapojan olen minäkin lukenut ja myös sen Tuhat loistavaa aurinkoa, suomeksi kesälomalla molemmat.
  Tuo lentäminen ilman konetta kiehtois kyllä minuakin, yhteen aika sitä unissani teinkin, siis unessa, en onneksi ole unissakävelevää sorttia.
  Sinulla kun tämä 'kynä' kulkee niin helposti, niin tule nyt vapaaehtoisesti valitsemaan yksi postausaihe minunkin kysymyslistaltani, enempää en tyrkytäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minun lukeminen takkuileekin siksi, kun tämä toinen Hosseinin kirja on enkuksi. Sen ekan luin suomeksi, ja kyllä se on vaan ihan toista lukea kirjoja omalla äidinkielellään.

   Tulenkin heti katsomaan, mitä olet keksinyt. :-)

   Poista
 5. kiitos vinkista mulla on joku juttu tohon anthonyyn ollu aina se on vaaan niin symppis haha pikku viineissäni kikattelen tolle jaksolle,oispa saanu olla muukana hah:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa joku juttu Anthonyyn. :-) Oon aina tykännyt, ja ottaisin sen kyllä vaikka lemmikikseni, hihii.

   Poista
  2. Se vaan juo vähän liikaa :(

   Poista
  3. Joo, niin juo, ja huumeitakin käytti ainakin ennen. Luin kerran sen sen elämänkerrallisen kirjan, en nyt muista sen nimeä, ja oli kyllä välillä aika hurjaa menoa. :-O

   Poista
 6. Kiva blogi sinulla, täytyypä tulla useamminkin lueskelemaan!

  VastaaPoista