Jos mies sanoo tekevänsä jotain, hän kyllä tekee sen. On ihan turha muistutella asiasta puolen vuoden välein.


tiistai 20. syyskuuta 2011

Hullut intialaiset junassa

Eräs tuttavani lähetti minulle linkin intialaisesta junamatkailusta, ja oli ihan pakko laittaa se muidenkin katsottavaksi.Miten on, VR? Voitaisiinko meilläkin ruveta pitämään matkan aikana ovia auki, jotta matkustajat saisivat raitista ilmaa ja voisivat samalla vaikka hieman jumpata?

5 kommenttia:

 1. Voi kauhistus,tekee ihan pahaa katsella tuota hullua uhkarohkeutta;D

  VastaaPoista
 2. Yaelian, niin tekee! Ja kaiken lisäksi netti on täynnä tällaisia ja vielä uhkarohkeampia videoita, joissa intialaiset esim. hyppää junan alta viime hetkellä pois. Ilmeisesti intialaisilla on joku vietti tämmöisiin harrastuksiin...

  Allu, uskomaton on varmaan just oikea sana kuvaamaan tätä touhua.

  VastaaPoista
 3. Joiltakin kai puuttuu kyky ennakoida vaaraa..tai sitten tosiaan joku käsittämätön vaaravietti. Katsoin vielä pari muutakin saman tapaista youtubesta..
  Sinulla oli taas niin paljon kivoja juttuja täällä.. se on se syy miksi taas kommentoin täällä oikein urakalla, hups.

  VastaaPoista
 4. Sirokko, oikein mukava, että kommentoit! :-) Luulen, että vaara tosiaan viehättää intialaisia jotenkin poikkeuksellisen paljon. Olen nähnyt omin silminkin tästä esimerkkejä, esim. että kaahataan moottoritiellä noin 140 km:n tuntivauhtia, ja sitten pari tyyppiä puoliksi seisoo avoimessa autonikkunassa... Ja samalla tietysti kiljutaan hirveästi, kun se on niin kivaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3