Tie ilman mutkia on suora.


lauantai 8. tammikuuta 2011

Järjestetään Intiassa sisustusmessujakin

Kävimme joku viikko takaperin sisustusmessuilla Hyderabadin messukeskuksessa. Koska mies on meillä se sisustamisesta kiinnostuneempi osapuoli, hän kasasi esitteitä ja oli muutenkin huomattavasti aktiivisempi. Minä lähinnä hengailin mukana, näpsin valokuvia ja kerjäsin makupaloja ruokaesittelijöiltä. :-D

Messuhalliin tiemme käy!

Huonekalut oli järjestetty hallin keskelle, ja muita tuotteita esiteltiin hallin reunamilla.

Tohon kun pääsis pötköttelemään.

Väriä elämään!

Kiva kiikku.
Ton kun panis telkkarin eteen, niin vois porukka mennä vähän hiljaseks.

Peitot heilumaan.

Koriste-esineitä ja yksi blondi kehystettynä.

Muutama kello.

Kaasuliesiä ja liesituulettimia.

Hai sie, osta tästä miulta näpsäkkä höyrytin!

Sähköinen tandooriuuni.
Tän mie oisin ihan ehdottomasti halunnu, mutta ilkeä mies ei suostunu ostamaan.

Nyt päästiin asiaan, elikkä mausteisia intialaisia pikkelssejä.
Ostettiin tuota etualalla olevaa chilipikkelssiä (joka ei ollut edes tulista) -

sekä vasemmassa reunassa näkyvää rajasthanilaista mangopikkelssiä. Kaikkia sai maistella... ei tarvinnu ostaa sikaa säkissä.

Suolaisia naposteltavia.

Kuivattuja hedelmiä ja digestiivejä.

Aika köyhä saalis. Kassillinen esitteitä, suodatinpussiteline, kahta erilaista pikkelssiä, kuivattuja inkiväärilastuja, kuivattua Intian karviaismarjaa ja yksi paketillinen digestiivejä. Kyllähän näillä jo kotia sisustaa.

7 kommenttia:

 1. Minua niin nauratti tuo sinun kuvateksti tuossa höyrytinkuvassa :).

  Pelottaako sinua ikinä syödä siellä? tai siis, pitääkö olla tosi varovainen että mitä uskaltaa syödä?

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä teidänkin sisustusmessuja.Paljon värikkäitä juttuja:-) Ja mielenkiintoista,että siellä oli ruokaakin noin paljon myynnissä! Toivottavasti muuten olosi on täysin palautunut siitä matkasairaudesta..

  VastaaPoista
 3. Laura :-D Ei mua oikeastaan pelota syödä Intiassa mitään. Ainoastaan jostain kadunvarsikojuista en syö, mutta muuten en kyllä hirveästi katso, mitä syön ja missä syön. Sitten sitä päädytäänkin välillä piipaa-autolla klinikalle. :-D Ei vaiskaan; oikeasti en ole koskaan saanut minkäänlaista vatsapöpöä (*koputtaa puuta*), mikä on kyllä ihmeiden ihme. Tuo Frankfurtin juttu oli siis ihan eka kerta. Olen selittänyt terveenä pysymistä sillä, että kun syö kaikkea ja joskus ei niin puhtain käsinkin, vastustuskykykin kasvaa, kun muutama bakteerikin saattaa mennä ruoan mukana. En mä tiedä, onko tuossa mitään perää, mutta mun mielestä tuo kuulostaa ainakin kauhean loogiselta. :-D Tosin kun maistelin noita digestiivimöllyköitä tuolla messuilla, enkä tiennyt edes, mitä ne oli, niin silloin tuli kyllä mieleen, että kannattaakohan näitä syödä.

  Yaelian, muakin ihmetytti se, että messuilla oli niin paljon ruokaa! En kauheasti keksinyt, miten se liittyy sisustamiseen... mutta toisaalta en myöskään keksinyt, miten esimerkiksi sukat liittyvät sisustukseen, sillä niitäkin oli messuilla myynnissä. Ehkä intialaisille sisustaminen on laaja-alaisempi käsite. :-D

  Oloni on jo ihan normaali, kiitos vaan. :-) Ruoka maistuu taas, ja glögi!

  VastaaPoista
 4. Kivat messut! Meidän kodin lähellä on messukeskus, jossa järjestetään hyvin samanlaisia messuja jatkuvasti. Itsekin olimme tällaisilla sisustusmessuilla, ja erehdyimme tilaamaan sieltä sohvat. En suosittele... niiden tuontiin meni useampi kuukausi ja kovasti soittelua sinne päin... laatu oli myös lopuksi hyvin heikkoa. Toisaalta, jos ostaa jonkun halvemman huonekalun niin tuoltahan löytää niitä helposti... esim. messuilta ostamaamme kenkäkaappiin olemme olleet tyytyväisiä (onneksi ostettiin ready-made eikä niin kuin tuo sohva).

  Nuo pikkelti ja digestiivijutut on oikeastaan parasta antia messuilla, ja niitä ihmiset näyttää eniten ostavankin. Sisustustavaraa tosiaankin...

  VastaaPoista
 5. Anna, arvelinkin, että siellä Bangaloressa ja muissa hieman "edistyneimmissä" Intian kaupungeissa tällaisia messuja on varmaan pilvin pimein. Hyderabad on vielä sen verran takapajuinen, että meillä tämä ei ole ihan jokapäiväistä herkkua. :-)

  Tuo ruokapolitiikka on jotenkin niin kovin intialaista; tuntuu, että oli tapahtuma Intiassa mikä tahansa, niin ruokaa sieltä aina takuuvarmasti saa - ja ruokaosastojen edessä on myös suurimmat väkijoukot. ;-)

  VastaaPoista
 6. Haa, tuollaisen sähkötandooriuunin taidankin ostaa. Pullaa ja itsetehtyä pitsaa pitäisi aina välillä saada :-) Olen katsellut pöytämallisia uuneja mutta ne on aika heppoisen oloisia. Ja tuollaisen tandooriuunin näyttäisi saavan samalla hinnalla kuin sellaisen pienen grilliuunin.

  VastaaPoista
 7. Kaisa, no mikä ettei! Enpä ollut tullut ajatelleeksi, että sillä saattaisi voida pullatkin pyöräyttää. :-)

  Mun anopilla on just semmoinen pöytämallinen uuni, ja se on kyllä aika lelu. Tuo tandoori vaikuttaa ainakin aika jykevältä laitokselta, jos vain on tilaa mihin pistää se. Sittenhän sinä voit tehdä siinä myös naan-leipiä ja tandoorikanaa... ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3