Lääketiede on edistynyt niin valtavasti, ettei terveitä ihmisiä oikeastaan enää ole.


torstai 13. lokakuuta 2011

Käytännön piloja

Käytännön pilat ovat hirmuisen hauskoja - jos saa itse olla pilojen toteuttaja eikä se, joka joutuu pilan kohteeksi, hihii. Aprillipäivä onkin minusta yksi vuoden parhaista päivistä, koska silloin saa pilailla ihmisten kanssa oikein luvan kanssa. Toki käytännön piloja voi toteuttaa muulloinkin, mutta muina päivinä se on huomattavasti riskaabelimpaa. :-)

Ota yleiseen vessaan mennessäsi mukaasi pala mustaa pahvia ja liimaa. Askartele gentlemannille hamonen ja jää tarkkailemaan tilannetta lähistölle.

Raijaa työkaverisi toimistokamat piiloon ja yllätä hänet näppärillä pahviaskarteluilla.

Tai aloita työkaverisi päivä yllättävästi "crime scene" -askartelutyöllä.

Korvaa työpaikan vessan tylsät embot hieman järeämmällä tavaralla.

Nosta gustavsbergin istumismukavuus ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Naapurin ärsyttävän auton voi näppärästi hävittää varsinkin näin syksyllä.

Onnistuu se talvellakin, mutta silloin tarvitaan jo lapiota.

Koristele naapurin piha halloween-aikana juhlakauteen sopivin koristein.

Kosta väärin pysäköidyille autoille - aseeksi tarvitaan vain pari kelmurullaa.

Ja kuka muka on väittänyt, että Mäkkärin autokaistalle tarvitaan ihan oikea auto?

Mieheni ja hänen pari kaveriaan toteuttivat kerran yhden, hieman siinä rajamailla olleen, käytännön pilan. Eräs mieheni kaveri, olkoon nyt nimeltään vaikka Gopal, oli jo pitkään halunnut päästä yhteen intialaiseen firmaan töihin. Mieheni keksi kavereineen soittaa Gopalille, muuntaa hieman ääntään ja järjestää Gopalille kyseisen firman "työhaastattelun", jossa he kyselivät Gopalilta kaikenlaisia älyttömyyksiä. Me muut kuuntelimme vierestä, kuinka haastattelu eteni, ja nauroimme vatsat kippurassa. Onneksi Gopal oli sen verran huumorintajuinen kaveri, että hän ei suuttunut, kun sai myöhemmin tietää asioiden todellisen laidan; häntä itseäänkin vain nauratti, kuinka olikin tullut niin jymäytetyksi. :-)

Kuvat: LOLPranks ja Funzug.

8 kommenttia:

 1. Hihittelen tässä näitä, tosi hauskoja. Meillä oli töissä kerran yksi kaveri, josta ei niin kamalasti tykätty. Se oli ennen digiaikaa ja me soitimme usein hänen puhelimeensa ja ihan yhtä aikaa toisen työkaverin puhelimesta firman kiukkuiselle vanhalle terveyssisarelle ja luurit pantiin sillain vastakkain, että ne kuulivat toisensa ja molemmat väitti aina, etteivät ole soittaneet.

  VastaaPoista
 2. Hih hih ,onpa hauskoja! Tuota ekaa olisi kiva seurata sivusta;D
  Ja hassu myös tuo mieheisi ja kavereiden tekemä pila Gopal-paralle;D

  VastaaPoista
 3. Tuo kelmu oli hyvä idea :D Täytyykin käydä peräkontti ostamassa täyteen että on sitten mistä rullailla. Tähän asti olen tyytynyt jättämään väärin pysäköityihin autoihin "Nyt on taidettu antaa apinalle ajokortti, vai oletko todella sitä mieltä että autosi on pysäköity oikein"-lappuja.

  VastaaPoista
 4. Allu, olittepa kekseliäitä! :-D Tosi hauska juttu, puhelimet keskustelee keskenään, hihii.

  Yaelian, Gopalin puhelun aikana tuli kyllä mieleen, että meneeköhän tämä jo liian pitkälle, mutta onneksi hän ei itse ollut jälkeenpäin moineskaan. :-) En tiedä, oisko mulla itselläni huumori riittänyt niin pitkälle...

  Pikku Silppu, tuo apina-viestikin on tosi hyvä. Minä taidan ensi kerralla kokeilla sitä! :-D Kelmujakin olisi muuten kiva laitella, mutta tulis ehkä vähän kalliiksi. Olisi kyllä kiva nähdä sen autonomistajan ilme, kun auto on kelmuissa! :-)

  VastaaPoista
 5. Heh, tuo kurpitsakoriste olis joskus ihan passeli omalla pihalla pyllistelemässä naapurin ikkunaan päin..
  Ja muovikelmua pitää mennä ehdottomasti ostaan lisää, seuraava joka parkkeeraa autonsa meidän autotallin oven eteen saa kokea pienen yllätyksen, varmaan riittäisi että teippaan vaan ympäri etuovien kohdalta...varsinkin illalla katu on pimeä ja ihmettelemistä riittäisi siinäkin.
  Muuten en kauheasti tykkää sellaisista piloista, joissa toinen tehdään naurunalaiseksi,jokaiselle vain ansionsa mukaan ja hyvän maun rajoissa pitää pysyä.

  VastaaPoista
 6. Sirokko, en minäkään tykkää semmoisesta, että tehdään joku ihan ehdoin tahdoin naurunalaiseksi. Pienet jäynät ovat kuitenkin ihan kivoja. :-) Tietysti pitää vähän katsoa, mitä piloja tekee kenellekin, kun eihän kaikki tykkää piloista ollenkaan.

  Uskon, että auton vähäisempikin kelmuttaminen riittää siihen, että pointti tulee selväksi. ;-)

  VastaaPoista
 7. Toi kelmukuttu oli tosi hauska!

  VastaaPoista
 8. Anumorchy, hihii, hauska on mutta on siinä ehkä ollut vähän tekemistäkin. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3