Harva pääsee niin pitkälle, että näkee itsensä.


sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Helsinki pukeutuu jouluun
Talvesta ei ole kyllä vielä tietoakaan, vaikka on jo marraskuun loppu. Kukat kukkivat ja ruoho vihertää!8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! Mutta on kyllä ihan kummallista kun on noin vihreä nurmikko vieläkin! hui!

  VastaaPoista
 2. Vihreyttä kummastelin minäkin, mutta kun katsoin ikkunasta niin siellähän se maa vihertää ja nyt vielä enemmän, kun sataa...

  Jouluvalot on kivoja ulkona, varsinkin kun on kunnolla pimeää! Tosin eilen nähtiin yhdet tosi mauttomat valot ja niitä oli kaiken lisäksi ihan liikaa. Niiden valojen tarkoitus meni ihan ohi. No, ainakin niitä oli vaikea olla huomaamatta! ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hippu kuvista;ihanaa nähdä Helsinkiä jouluisessa asussa.Vaikka en kaipaakaan pimeyttä enkä lunta,niin kuitenkin kaipaan tuota joulunajan tunnelmaa.Täällä kun sitä ei ole,tosin tänään bussin ikkunasta näin jo yhdessä vanhan linja-autoaseman kojussa joulukoristeita....

  VastaaPoista
 4. Ai niin tuo vihreä nurmikko tähän aikaan vuodesta on kyllä ihan uskomatonta!

  VastaaPoista
 5. Laura, kohta se vihreä nurmikko varmaan peittyy lumen alle... Mutta ehkä sitä ehtii ihastelemaan vielä muutaman päivän. :-)

  Marjut, minäkin tykkään jouluvaloista, mutta jotkut valot on tosiaan ihan hirveän räikeitä ja mauttomia. Aiemmin en ole ollut oikein sinisten valojen ystävä, mutta kaupunkiympäristöön ne sopivat minusta aika hyvin. Tänään on kyllä ollut ihan hirveä ilma!

  Allu :-)

  Yaelian, minäkin tykkään joulunajan tunnelmasta, mutta en lumesta enkä pimeästä. Alan kyllä olla pikkuhiljaa sitä mieltä, että saisi tulla pikkuisen lunta, että tulisi vielä enemmän jouluinen tunnelma. Tänään on satanut kaatamalla koko päivän ja ollut ihan hirveä myrsky.

  VastaaPoista
 6. Juuri tuota joulunalustunnelmaa minäkin kaipaan, valoja ja näyteikkunoita, joululauluja.. aah.
  Heti katsoin että melkein kaikki valot ovat nyt sinisiä, erilaista, mutta no, ei hassumpaa, varsinkin nuo siniset puut on jännän näköisiä.
  Vihreältä tosiaan näyttää vielä, mutta onhan niitä ollut vihreitä talvia ennenkin, minullakin on yksi kuva tammikuun nurmikosta, vuotta en muista.

  VastaaPoista
 7. Sirokko, minustakin joulunalustunnelma on ihan parasta, melkein parempaa kuin itse joulu. Kävin viime viikonloppuna laulamassa hoosiannaa (en edes muista, milloin olen viimeksi käynyt!), ja oli hauska kokemus, kun kaikki heiluttelivat ”palmunlehtiä” laulun tahtiin. Eksotiikkaa kerrakseen! :-)

  Minäkin muistan yhden talven, olisiko ollut kolme tai neljä vuotta sitten, kun lenkkeilin tuolla merenrantapolulla tammikuun 20. päivä, ja silloin oli pari astetta lämmintä eikä lumesta tietokaan! Ihmeesti vaihtelevat nämä nykyajan talvet.

  VastaaPoista