Minäkin olisin halunnut presidentiksi, mutta kun siksi päästäkseen pitäisi ensin politikoida.


lauantai 4. elokuuta 2012

En kyllä osaisi

Makroviikot ovat palanneet kesätauon jälkeen, ja tämän viikon haasteena on kesäuutta. Makrohaasteen tarkoituksenahan on kuvata joka viikko jokin kohde läheltä.

Törmäsin äitini kouluaikaiseen teoriakansioon, johon äiti on kirjoittanut säntillisellä käsialalla käsitöihin liittyviä muistiinpanoja. Kansion lopussa on kokoelma koetilkkuja, joihin on kirjailtu erilaisia pistoja ja ompeleita. Minua viehätti erityisesti yksi kesäaiheinen tilkku, ja sen kuviot päätyivät tämän makroviikon kuviinkin, koska minulle tämmöiset ompeleet ovat todellakin aivan uusia. Teknisesti ottaen kangastilkku on kaikkea muuta kuin uusi, sillä äitini on tehnyt nämä 15-vuotiaana. Smiley


Tässä tilkku vielä kokonaisuudessaan.Muita kesäuutuuksia täältä.

12 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunista ... :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita erilaisia pistoja.
  Onneksi on säilynyt !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan on säilynyt, ja vielä noin hyvässä kunnossa!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Minä en kyllä osaisi tehdä noin siistiä jälkeä. ;-)

   Poista
 4. Taitavasti pistelty ja kuvattu.

  VastaaPoista
 5. Todella hienoja! Miksei me nykyajat naiset osata enään tehdä noin hienoja käsitöitä, eikä kasvattaa upeaa puutarhaa eikä mitään muutakaan! :) terveisin yks todella surkee käsityöimmeinen ja kukantappaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täällä toinen kukantappaja ja surkee käsityöimmeinen!

   Samaa minäkin olen ihmetellyt, että mihin kaikki taidot ovat meiltä kadonneet. Eikö meillä ole enää kiinnostusta tuommoisiin (vanhanaikaisiin?) juttuihin kuin vaikkapa käsityöt vai onko meillä nykyään niin paljon kaikkea muuta kiinnostavampaa tekemistä, ettei niihin ole muka aikaa. Netti on tietysti syyllinen tähänkin – siihenhän se kaikki aika nykyään kuluu. :-)

   Poista