Diplomaatti on sellainen, joka osaa käskeä toisen painua helvettiin niin ovelasti, että toinen rupeaa oikein odottamaan matkaa.


lauantai 1. tammikuuta 2011

Uudenvuodenlupauksia

Eilinen Times of India pyysi ihmisiä kertomaan, millaisia uudenvuodenlupauksia he aikovat tehdä, ja tänä aamuna noita lupauksia sitten julkaistiin lehdessä. Tässä niistä joitakin. :-)


Lupaukseni on syödä enemmän ruokaa, joka kasvaa puissa, saada ainakin kolme ihmistä hymyilemään päivittäin ja viettää aikaa yli 70-vuotiaiden ja alle 6-vuotiaiden kanssa.
Hasmina Hamed
***
En enää pitkästytä pomoani samoilla vanhoilla tekosyillä saadakseni vapaata. Lupaan keksiä uusia.
A. Balaji
***
Opettelen muistamaan ulkoa pizzerian kotiinkuljetusnumeron.
Sunil Kumar
***
Lupaan tehdä vaimoni onnellisemmaksi.
Venkatesh
***
Minulla on kaksi päätöstä: lopettaa välittämästä siitä, mitä kuuluisat ihmiset tekevät, ja käyttää kuntosalijäsenyyteni tappiin asti.
Sidrah Fatima
***
Uudenvuodenlupaukseni on harjata aina hampaani, koska "unelmat tekevät kaiken mahdolliseksi, toivo saa kaiken tapahtumaan, rakkaus tekee kaikesta kauniimpaa, ja hymy saa aikaan kaiken edellä mainitun"... Joten aion harjata hampaani aina.
Archana Sarada
***
Lupaan ajatella vähemmän ja puhua enemmän, jotta olisin samalla tasolla vaimoni kanssa.
Abhishek Arora
***
Päätökseni on pitää autoni siistinä ja puhtaana läpi koko vuoden.
Sheena Sharma
***
Yritän (epätoivoisesti) olla tuomitsematta ihmisiä.
Priyanca Vaishnav
***
Lupaan harrastaa liikuntaa minuutin ajan joka päivä.
Rahul
***
Tänä vuonna päätän tehdä listan kaikista niistä henkilöistä, jotka olivat minulle viime vuonna ilkeitä, ja hymyillä heille oikein LEVEÄSTI, jotta hekin joko hymyilisivät ja olisivat mukavia minulle tai ärsyyntyisivät vielä enemmän.
P-Cecilia Lalitha Pereira
***
Päätökseni on juoda paljon, mutta vain vettä.
Kirti
***
Yritän olla syömättä sipuleita estääkseni inflaation kasvun ja sipulien hinnan nousun.
Deepak
***
Käyn nyt kymmenettä luokkaa. Tämä vuosi on minulle hyvin tärkeä ja käännekohta elämässäni, joten päätän keskittyä ainoastaan opiskeluun. Haluan saada hyvät arvosanat, jotta vanhempani voisivat olla ylpeitä minusta.
M. Dikshant Agarwal
***
Päätän täten arvostaa enemmän ihmistä kuin aineellisia asioita, ilmaista selvemmin, mistä pidän ja mistä en pidä, olla syyttämättä jumalaa kaikista vastoinkäymisistäni ja tehdä parhaani, jotta saisin lupaukseni pidettyä.
Mayank Choudhary
***
En riitele Sasankin kanssa, vaan yritän tehdä hänet onnelliseksi.
Prayanka
***
Lupaan täten olla käyttämättä miestäni uusien reseptien koekaniinina, pystyä vastustamaan ainaista ALEa kaupungin ostoskeskuksissa, ja ennen kaikkea rukoilla jumalaa, että kaikki ongelmani kestäisivät yhtä kauan kuin uudenvuodenlupaukseni.
Vidhi Sanghavi
***
Päätämme olla katsomatta vuonna 2011 yhtään tv-sarjaa tai elokuvaa, jossa kuollut roolihahmo herätetään henkiin.
Pradeep Kumar Mathur & Rena Devi Mathur
***
Päätän antaa lasteni olla lapsia enkä yrittää olla superäiti.
Reena Agarwal
***
Kaikilla kavereillani on tyttöystävä. Paitsi minulla. :-( Tänä vuonna aion todellakin hankkia sellaisen. ;-)
Karthik
***

Oma lupaukseni on perinteisesti ollut, että lupaan olla lupaamatta mitään. Tänä vuonna voisin kuitenkin tehdä poikkeuksen ja luvata jotakin hyvin korkealentoista ja epämääräistä. Lupaan siis tulla paremmaksi ihmiseksi, kasvaa henkisesti, nähdä asiat aina myönteisessä valossa ja uskoa huomiseen.

Onnellista ja onnekasta vuotta 2011 kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hih,jotkut lupaukset olivat aika hassuja ja jotkut ihan hyviä...Itsekään en tehnyt minkäänlaista uuden vuoden lupausta tälle vuodelle.
  Oikein hyvää alkanutta vuotta,Hippu!

  VastaaPoista
 2. Hihii!!! Aika hauskoja lupauksia :). Enemmän puissa kasvavaa ruokaa... just, just :). Minäkään en jaksanut tehdä mitään lupauksia, kun ei niitä tule koskaan pidettyä. höh.

  VastaaPoista
 3. Hassuja! Ei mekään olla ostettu sipuleja tällä viikolla, koska ne on tosiaan tullut kamalan kalleiksi viime viikkojen aikana. Naureskeltiin, että jainit varmaan iloitsevat, kun kerrankin kukaan muukaan ei syö sipulia!

  Huomattiin tuo sipuleiden puutos myös buffetissa käydessämme toissapäivänä. Ruokalajit oli aika tylsiä, eikä näkynyt ollenkaan tyypillisiä ruokia, joissa on tomaatti-sipulikastikkeita, kuten paneeria... ravintolatkin välttävät sipuleiden ostamista.

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Yaelian, hihihi, jotkut olivat tosiaan aika hassuja. Minusta paras oli tuo, että päätämme olla katsomatta yhtään tv-sarjaa tai elokuvaa, jossa kuollut roolihahmo herätetään henkiin. Ilmeisesti niin tapahtuu sitten aika usein intialaisissa aika sarjoissa..:-D

  Laura :-D Olen minä joskus tehnyt lupauksiakin, mutta kun ne ovat unohtuneet viimeistään tammikuun toinen päivä, niin olen tullut siihen tulokseen, että on parempi olla lupaamatta mitään. ;-D Ei taida puissa kasvaa esimerkiksi pepperonipizzoja. :-D

  VastaaPoista
 5. Anna, kaikkea ihmiset lupaavatkin. ;-) Minä en yhtään tiedä noista sipulien hinnoista, kun ostin viimeksi (monta viikkoa sitten) niin ison satsin sipulia, että niitä on vieläkin jäljellä. Lehdestä olen kyllä lukenut, että sipulin hinta on tosiaan noussut, mutta siitä mulla ei ole käsitystä, kuinka paljon. Ilmeisesti aika paljon, jos kerran muutos näkyy ravintoloissakin ihan selvästi! Tai sitten ne vain pihtaavat jokaista rupiaa...;-)

  Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista