Jos mies sanoo tekevänsä jotain, hän kyllä tekee sen. On ihan turha muistutella asiasta puolen vuoden välein.


lauantai 12. lokakuuta 2013

Syksyn värejä

Eilen oli pitkästä aikaa niin ihana ilma, että päätin kirmata kameran kanssa lenkille ja ottaa samalla kuvia syksyn väreistä. Siitä on tosi pitkä aika, kun olen oikein ihastelemalla ihastellut syksyn ruskaa - viime syksy meni Intiassa, ja aiemmat syksyt ovat vain mennä vilahtaneet ohi. Ruska on loppunut, ennen kuin olen huomannutkaan.

Tämän aamun lehdestä sain tietää, että ruska on tänä syksynä poikkeuksellisen värikäs, mikä johtuu parista viime viikon alun pakkasyöstä. Kiva!

Tässä siis syksyisen lenkkeilyn kuvasaldoa. Smiley Harmi, kun en saa kuviin mukaan syksyn tuoksua ja ilman kirpeyttä, mutta osaatte varmaan kuvitella ne tähän mausteeksi.












Tämä nyt ei ole mikään kovin syksyinen kuva, mutta piti ottaa kuva tästäkin. Kuva on Espoon Eskimot -melontaseuran pihalta, ja nämä rätit (pyyhkeet?) ovat roikkuneet parrujen päällä jo hyvän tovin. Luulin viimeksi pari viikkoa sitten tästä ohi mennessä, että pyyhkeet ovat tuossa kuivumassa, mutta ne olivat samassa asennossa edelleenkin. Ehkä ne kevääseen mennessä ovat kuivat?




Tykkään tästä linnusta - se on minusta jollain tavalla hauskan persoonallinen. Olisiko mustarastas?






Let's go fishing!




Joku oli ystävällisesti levittänyt kalsarinsa ruusupuskan oksille koko kansan ihasteltavaksi. Huomatkaa joku sudenkorennon näköinen elukka paraatipaikalla! Siinä taitaa olla parhaat hajut. YÖK.





Aurinko paistaa myös tänään, joten tänäänkin olisi kivat ulkoilukelit. Ensi viikoksi on luvattu kylmenevää - jokohan se enteilee talvea? Minä olen saanut auton polttimon vaihdettua, auton käytettyä katsastuksessa, ja vanhat talvirenkaatkin on jo kyydissä. Nyt pitäisi enää ostaa uudet talvirenkaat, vaihdattaa ne ja saada kesärenkaat jonnekin säilytykseen. Sitten voisi talvikin tulla. Mutta mieluusti ei ihan vielä.

Aurinkoista viikonloppua! ♥

16 kommenttia:

  1. Kauniita ruska-kuvia. Ei ihmekään, että näitä on näkynyt monissa blogeissa ja instagramkin on täyttynyt värikkäistä syyskuvista, jos kerra on ennätysruska kyseessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskaa ei voi tänä syksynä voi mitenkään olla huomaamatta. Kuvausaiheita on siis yllin kyllin.:-)

      Poista
  2. On muuten mahtava ruska täällä Etelä-Suomessa ainakin! Enpä ole minäkään täällä viime vuosina juuri ollut tähän aikaan mutta ihan vanhasta muististakin tuntuisi siltä, että tänä syksynä olisi ihan harvinaisen kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin oli sellainen tuntuma, että ei ruska kyllä joka vuosi ole näin hieno ollut. Sen takia minäkin varmasti kiinnitin siihen huomiota. :-)

      Poista
  3. Ihanat syksyn väriset ruskakuvat:) Mä en ole kyllä vuosiin nähnyt kunnon ruskaa,nyt kun ajattelen niin viimeisin näkemäni oli New Yorkin osavaltiossa ,jossa se oli vieläkin kauniimpi kuin Suomessa,vaikka sitä ennen olin ajatellut ettei kauniimpaa syksyä ole missään muualla kuin Suomessa.Kaipaan kyllä noita värejä mutta onneksi niitä saa nähdä täällä blogin puolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en tullut edes ajatelleeksi, että ruskasta saadaan nauttia muuallakin maailmassa. :-D Oli varmaan hienoa nähdä New York ruskan väreissä!

      Poista
  4. Kalsaritkin oli kuitenkin valittu vähän niin kuin ruskan sävyssä. Liekö niissä sisäpuolellakin oli vastaavat sävyt taiteiltuna?

    Mutta kaunista, niin kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä repesin. :-D Enpä uskaltanut katsoa!

      Poista
  5. Heh, nauratti tuo edellinen :D
    Kylläpäs on upeaa loistoa. Taas alkaa tehdä mieli vuoden sapattivapaalle (jos olisi sellaiseen varaa), jonka viettäisin Suomessa juurikin vuodenaikojen kokemisen vuoksi. Olisi mini-melle aika hieno kokemus!
    Nauti kauniista ja kirpeistä lenkkimaastoista (miinus kalsarit...)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minen kommentti oli kyllä ihan hulvaton. :-D

      Toivottavasti saat sapattivapaan vielä joskus pidettyä. Suomen vuodenajat ovat kyllä hienot, mutta jos ihan totta puhutaan, niin ennen ulkomailla oleskelua en pitänyt oikeastaan kuin loppukeväästä ja kesästä. Intiassa hikoilun jälkeen nämä viileämmät vuodenajatkin tuntuvat nyt ihan kivoilta. Saa nähdä, milloin ääni taas muuttuu kellossa. :-)

      On muuten ihmeellistä, mihin kaikkeen luonnossa saattaa törmätä. Siis sellaiseen, joka ei ollenkaan kuulu sinne. Olisi kiva tietää noidenkin kalsareiden tarina (tai sitten ei :-D), että miten ne ovat tuohon oksille päätyneet.

      Poista
  6. Vaikka täälläkin on pientä ruskanpoikasta jo havaittavissa, niin kyllä nuo Suomen kuvat ovat todella kauniita! Tuli ihan vähän koti-ikäväkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä koti-ikävääsi helpottaa se, mitä tuon kauniin ruskan jälkeen tulee: lehdet ovat varisseet alas, puista on jäljellä vain paljaat oksat, on kylmää, tuulista ja vettä sataa vaakatasoon, eikä aurinko näyttäydy koskaan. Ja sitä sitten seuraavat puolisen vuotta. :-)

      Poista
  7. Tiesin jo otsikosta, että tulen haikailemaan, ruska on kyllä niin sydäntä pakahduttavan kaunista. Viisi vuotta sitten oli myös upea ruska, satuin olemaan siellä vastaanottamassa uutta lastenlasta ja sain nauttia vallan upeasta väriloistosta. Vaahteranlehdissä kahlaaminen on suoranainen nautinto. (en nähnyt kalsareita, osaan jo ummistaa silmäni tuollaisissa kohdissa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole aiemmin tykännyt syksystä ollenkaan, kun olen vain ajatellut sitä, mikä syksyn jälkeen tulee: pitkä ja kylmä talvi. Mulla on varmaan vielä jokin nostalginen Suomi-vaihe päällä, kun en nyt jaksa ottaa siitä talvesta mitään stressiä.

      Vaahteranlehdissä kahlaaminen on todellakin nautinto; ajattelin ihan sitä samaa kuvia ottaessani ja lehdissä kahlatessani. :-)

      Ei ne kalsarit kovin pahat olleet. Aika värikkäät, eli teemaan sopivat. :-D

      Poista
  8. Kyllä se kirpeän ruskainen haju nenään ilmestyy kun näitä kauniita kuvia katsoo :-) Suomiko muka väritön!

    Kun minä näen miesten vaatteita maassa, kuvittelen aina mielessäni dramaattisen erokohtauksen, nainen on heittänyt vasta hylkäämänsä heilan vaatteet partsilta alas... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauska teoria. Onkohan tässä sitten ex-vaimo käynyt levittelemässä nuo alkkarit ruusun oksille. :-D

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3