Diplomaatti on sellainen, joka osaa käskeä toisen painua helvettiin niin ovelasti, että toinen rupeaa oikein odottamaan matkaa.


tiistai 28. toukokuuta 2013

Tässä sulle hyvä mies (huomio kaikki alle 40-vuotiaat)

Toissa sunnuntaina aamulehteä lukiessani minulta meinasi mennä kahvit rinnuksille. Lehdessä oli nimittäin yhden sivun kokoinen ilmoitus nimeltä He is a great guy - wish to marry him? Silmäilin ilmoitusta, ja luulin sitä ensin vitsiksi tai mainokseksi, mutta kun aukeman toisella sivulla oli avioliittoilmoitukset, ja tämänkin sivun ylälaidassa luki matrimonials, arvelin tämän olevan ihan todellinen puolisonhakuilmoitus.

Olen kyllä ennenkin nähnyt isoja puolisonhakuilmoituksia, mutta en koskaan koko sanomalehden sivun kokoista!Ilmoituksen alussa herra nimeltä Din (oikealta nimeltään Dinshah) kertoo etsivänsä epätoivoisesti vaimoa, koska hänen vaimonsa kuoli kolme vuotta sitten auto-onnettomuudessa, eikä mies ole koskaan ollut poikamiestyyppiä. Heti alussa - lukijoiden aikaa säästääkseen - Din kertoo, millaista naista hän haeskelee.

"Sinun täytyy tietenkin puhua englantia ja olla peruskoulutuksen saanut. En välitä siitä, miten paljon rahaa sinulla on tai ei ole. Sinun tulisi olla seikkailunhaluinen ja halukas viettämään jännittävää elämää. Et ole yli 40-vuotias, olet hoikka, etkä ole kasvissyöjä. Ei haittaa, vaikka olisit eronnutkin, mutta lapsia ei ehdottomasti saa olla. Minä olen paljon vanhempi kuin 40, mutta sydämeni on nuori, ja olen hyvin aktiivinen ja fyysisesti nuori. Kenen tahansa yli 40-vuotiaan tytön olisi varmasti vaikea pysytellä mukana aktiivisessa elämäntyylissäni."

Tässä vaiheessa leukani oli jo pudonnut parvekkeen lattialle, ja kun en jaksanut nostaa sitä, jatkoin vain lukemista. Mikä ihmeen tyyppi tämä tämmöinen oli? Kuinka vanha hän itse oli? Kuka hän oikein kuvittelee olevansa?

Kävi ilmi, että Din muutti aikoinaan Intiasta Kanadaan ja sieltä USA:han ja perusti siellä menestyvän yrityksen, jonka hän möi 11 vuoden kuluttua, koska hän oli "tehnyt riittävästi rahaa ollakseen rikas koko loppuelämänsä". Lentäminen on miehen intohimo, ja hän kertoo edesmenneen vaimonsa kanssa tekemästään lentomatkasta Atlantin yli hyvinkin seikkaperäisesti. Kuvauksen lopussa mies toteaa: "Jos tämä ei saa sinua kananlihalle, sinun on parasta lähteä lääkäriin".

Moottoripyöräily on lentämisen ohella miehen toinen rakas harrastus, ja mies tunnustaa olevansa nopeushullu.

"Inhoan yli kaiken ajamista Amerikan moottoriteillä, koska niillä on niin tiukat nopeusrajoitukset. Meksikossa ajamista sen sijaan rakastan! On Meksikossakin tietysti nopeusrajoituksia, mutta siellä on niin vähän poliiseja, että saan kaasuttaa sydämeni kyllyydestä. Tavallisesti kruisailen 160 - 200 kilometrin tuntivauhtia, enkä ole vielä kertaakaan saanut ylinopeussakkoa!

Miehellä on vielä yksi - ja vähän rauhallisempi - rakas harrastus, pienoislentokoneiden kokoaminen. Tulevan vaimonkin tulisi osallistua lentokoneiden näpertelyyn, koska edesmennyt vaimokin teki niin.

"Vaimoni rakasti olla vierelläni, kun rakentelin pienoismalleja, ja hänellä oli usein parempia ideoita kuin minulla! Jos sinä et tunne kiinnostusta tehdä samoin, meillä tulee olemaan ongelma."

Mies on asunut viimeiset 18 vuotta Meksikossa itse suunnittelemassaan ja rakentamassaan talossa, josta on tullut Hermosillon kaupungin maamerkki (talo on tuo lentokenttähallin näköinen rakennus ilmoituksen oikeassa laidassa). Hermosillon pormestari on käynyt illastamassa talossa, ja Amerikan konsulaattikin on viettänyt siellä kolme tuntia "hyvin raskaana" olevan vaimonsa kanssa.

Jos tämän miehen naisi, ei kuulemma voisi mennä vikaan.

"Ajattele miten upeaa elämää ulkomailla minä sinulle tarjoan: lentokonetta ja sen mukanaan tuomaa vapautta; taloa, joka on kaunis palatsi; kahta hienoa autoa, joista toinen tulee olemaan sinun; huolettomuutta raha-asioiden suhteen ja rakastavaa aviomiestä, jolle tulet aina olemaan hänen ihana pieni prinsessansa. Vannon, että en koskaan olisi sinulle uskoton, enkä koskaan voisi kohdella sinua huonosti. Pääasiallinen tehtäväni tulee aina olemaan sen varmistaminen, että sinä olet maailman onnellisin tyttö. Vertaa tätä nykyiseen elämääsi ja siihen, miltä tulevaisuutesi näyttää, jos et nyt tee mitään."

Olipahan ilmoitus.

Niin utelias minä olin, että piti oikein etsiä googlesta lisää tietoa tästä miehestä. Minua kun jäi hämäämään ensinnäkin se, minkä ikäinen mies itse on, kun hän ei tuonut sitä missään vaiheessa ilmi.

Kävi ilmi, että miehellä itsellään on ikää 69 vuotta!

Hei kaikki alle nelikymppiset lapsettomat hoikat lihansyöjät. Tässä teille namupala.

Tämä ei myöskään ollut ainoa ilmoitus, jonka mies oli jättänyt, vaan näitä samaisia koko sivun jätti-ilmoituksia on ollut lehdissä pitkin Intiaa. Mies oli ensin haeskellut vaimoa Meksikosta ja USA:sta, mutta oli tavannut siellä vain "idiootteja", joten hän oli palannut vanhan kotimaansa kamaralle paremman onnen toivossa. Mies on haastatellut Intiassa kymmeniä kandidaatteja mutta saanut kokea pettymyksen toisensa jälkeen. Muutama nainen oli tuntunut oikein miellyttävältä, mutta heidän ulkomuotonsa oli ollut pettymys. "Minua ei haittaa, vaikka naama ei olisikaan nätti, mutta tykkään hoikasta vartalosta. Niillä naisilla oli isot lihavat takapuolet. En pidä sellaisesta."

Monet naisista olivat osoittautuneet myös onnenonkijoiksi, jotka olivat pelkästään rahan perässä. Joku haastateltava taas oli suutahtanut siitä, että mies oli halunnut tietää, pitääkö nainen yhdynnästä, ja pitääkö hän siitä mahdollisesti paljonkin.

Toistaiseksi Dinin pitää kuitenkin laittaa itse ruokansa, vaikka "ei olekaan siinä kovin hyvä". Melkein sääliksi käy.

Minä lähden nyt soittamaan pari puhelua.

Ilmoittelen heti, jos tälle blogikirjoittajalle tulee lähtö Meksikoon.
 Smiley

Kuva täältä ja täältä.

44 kommenttia:

 1. No ohoh,olipa ilmoitus! Ja aikamoinen mies tuo Din.Luulisi että olisi ottajia ihan hurjasti.Ehkäpä Din on liian valikoiva....Ja kyllä tuollainen ilmoitus varmaankin saa myös onnenonkijat liikkeelle.
  Huomasin että Din on farsi;niin on myös täällä hyvin viihtyvä ihana Zubin Mehta.

  No joo ilmoita sitten jos sut löytää Meksikosta;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo ilmoitus on laadittu juuri niin, että se saa vain ne onnenonkijat liikeelle, kun mainostetaan niin kovasti omaisuutta. Kyynisenä ihmisenä ihmettelen muutenkin sitä, että millä muulla motiivilla kukaan 30 vuotta nuorempi nainen edes lähtisi tuommoisen ukon kelkkaan. Minä en tuota ukkoa ottaisi, vaikka olisi viimeinen mies maapallolla. :-D Eli ei ole pelkoa, että mut Meksikosta löytää - ainakaan tämän takia, hih.

   Zubin Mehta oli mulle ennestään ihan tuntematon nimi, mutta kävin katsomassa, kuka hän on. :-)

   Poista
 2. Sanoisin, että parasta huumoria tällainen, ellen samalla pitäisi tällaista asennetta naisia kohtaan vähintäänkin surullisena. Millainenkohan haloo siitä syntyisi, jos joku rikas 70-vuotias nainen lähtisi etsimään miestä tällä taktiikalla, mukaan lukien haastattelut, joissa arvioitaisiin lihaksikkuutta ja kysyttäisiin, tykkääkö mies "mirrin nuolemisesta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, tuo viimeinen sai mut repeämään ihan totaalisesti. :-D Tilanne toisin päin käännettynä tuntuu kyllä tosiaankin aika utopistiselta!

   Ei taida tuo mies olla oppinut naisista yhtään mitään, vaikka on jo kypsään ikään ehtinyt. Mikäköhän narsisti tyyppi mahtaa oikein olla.

   Poista
 3. Ooh, mikä ihana jumalan lahja naisväestölle! :D Miten mun käy jotenkin sääliksi ukon vaimovainajaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onneksi mulla on ukko, ettei tarvitse oikeasti lähteä kokeilemaan onneaan. Olisihan tuo tyyppi aikamoinen saalis, voisi lennellä Atlantin yli ja kaikkea. Sitä paitsi mä tykkään pienoismallien rakentamisesta. :-D

   Minä kanssa mietin sitä vaimoa, että millainenkohan avioliitto heillä on mahtanut olla. Tällä seuraavalla kandidaatilla tulee kyllä olemaan varmaan aika vaikeaa, kun pitäisi asettua edesmenneen vaimon saappaisiin.

   Poista
 4. En voi käsittää, että miten tuollainen hurmuri on voinut pysyä leskimiehenä noinkin kauan. Nyt kannattaisi jonkun parikymppisen hoikan hurjapään kiireellä ilmoittautua, sillä mikään ei todellakaan voi mennä vikaan. Vain muutama vuosi, namupala hautaan ja oman mielenmukaista ilmoitusta lehteen tekemään ja perintörahoilla mälläämään. Niin, ja isotakamuksiset, ettäs kehtaavat edes yrittää, eivätkö yhtään häpeä. Kuinka sitä nyt motskarin tarakalle mahtuisi isolla pehvalla? Rajansa nyt 7-kymppisillä rikkailla leskimiehilläkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu en minäkään voi. Eipä ole kukaan tarttunut haaviin, vaikka herralla on kuinka pyydykset syvissä vesissä.

   Mutta se perintö, sitä en tullut ajatelleeksikaan! Vaan tuo ukko vaikuttaa kyllä niin terveeltä (mitä nyt tupakka maistuu), että mahtaakohan ihan äkkiä kuolla. :-/

   Sitä isoa takapuolta varten voisi tarvita vaikka erillisen sivuvaunun, ja semmoinenhan ei varmaan sovi tuon ukon imagoon. Eikä taida sivuvaunullisella motskarilla päästä kahtasataa. :-D

   Poista
 5. Mikä ällö tyyppi, kas kun ei vielä nuorempaa naista etsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Oikea ällöjen ällö!

   Poista
 6. Varsinainen unelmien prinssi siis :D Harmi, että olen jo naimisissa (ja appiukkoni on tuon miehen kanssa samaa ikäluokkaa... :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten samaa ikäluokkaa minukin appiukkoni kanssa. Ja jos oikein mielikuvitusta käyttää, niin on vähän samaa näköäkin. Hyi, nyt alkoi oikeasti ällöttää. :-D

   Poista
 7. Minulla olisi muutama mehukas vitsi vanhoista miehistä, mutta jääköön nyt veistelemättä. Ihminenhän se on miljonäärikin. Tyyppi ei varmasti ole uskoton, mutta onneksi on Viagraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, no nyt mua jäi kaivelemaan ne mehukkaat vitsit. ;-)

   Ihminenhän se on tosiaan miljonäärikin, mutta voisi tuo mies ehkä harkita hieman toisenlaista lähestymistapaa ja miettiä niitä ikärajoituksia vähän uudestaan. Mutta kai hän ajattelee, että rahalla saa ja motskarilla pääsee. :-)

   Poista
 8. Ei taida olla jonoa oven takana kun pitää ilmoitella ympär maailmaa. Huh, varmaan hurjasteli eka vaimonsakin hengiltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut mieleenkään, mutta mistäs sitä koskaan tietää!

   Poista
 9. Buuuaaaaahhh tama oli paivan hauskin juttu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, totuus on tarua ihmeellisempää. :-)

   Poista
 10. Ilman muuta paivan paras!
  En olisi uskonut, jos ei olisi kuvaa!
  Miten mulla on semmoinen fiilis, etta se eka vaimo olisi ajanut jonkun rekan alle tahallaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi siis tuli laitettua tuon komistuksen kuva tähän. ;-)

   En tiedä, millainen nainen tuota ukkoa jaksaisi katsella, en minä ainakaan. Rekan alle ajaminenkin voisi olla parempi vaihtoehto...

   Poista
 11. Moon jo valmiiksi Meksikossa mutta mulla on lapsi ja iso takapuoli eli voi juku kun menee hyvä tarjous ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Iso takapuoli ja lapsi taitavat olla ehdoton nou-nou tuolle ukolle. :-D Olisit voinut todistaa vääräksi ukon luulon, että kaikki naiset niillä leveysasteilla ovat idiootteja. :-)

   Poista
 12. Voi harmin paikka kun olen kasvissyöjä, tuostahan saisin itselleni rikkaan miehen ja jännittävän uuden harrastuksen pienoislentokoneiden parista.

  Tämä taisikin olla ainakin viimeisen kuukauden hauskin lukemani juttu! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi tosiaan! Etkö mitenkään voisi harkita lihansyöjäksi kääntymistä, hih. Tuossa ukossa sitä riittäisi pureskeltavaa. :-D

   Poista
 13. Minä myös harmittelen kasvissyöntiäni, mutta en taitaisi kelvata muutenkaan. Meillä täällä suomessa riittää poliiseja vahtimaan nopeusrajoituksia, ei taitaisi ukkokulta vierailla ollenkaan kotimaassani !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taitaisi ukko tosiaan Suomessa viihtyä – saattaisi se ensimmäinen ylinopeussakko paukahtaa alta aikayksikön. :-D Teidän pitäisi vaan pysytellä Meksikossa näpertämässä pienoismalleja. ;-D

   Poista
 14. ;-D Tämähän piti heti lähettää eteenpäin tiedoksi niille jotka ovat sanoneet haaveilevansa miehestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Jäämme odottamaan, että herra Din saa paljon yhteydenottoja! :-D Oisko varsinkin hienoa, jos saataisiin ukolle suomalainen vaimo. :-D

   Poista
 15. Mahtaa olla elämää... huoh.. Luulisi, että tuohon ikään mennessä olisi jo prioriteetit kohdallaan, mutta ihme juttuja kelailee kyllä. Toivon, että vauhtipää keskittyisi jo rauhoittumaan... aika aikaa kutakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin ajattelin, että vähän lapsellisen tuntuinen ukko. Erityisesti tuossa kaahailukohdassa tuli mieleen, että ei tämä ukko kovin vanha ole; korkeintaan viisi vuotta. :-)

   Poista
 16. Miehet...jotkut vain eivät koskaan kasva aikuisiksi. Ja osa näyttää olevan jopa ylpeä siitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo ukko ei ole kyllä aikuista nähnytkään - paitsi ehkä sen edesmenneen vaimonsa. :-)

   Poista
 17. Kertoo minun mielestä ihan hyvin siitä näkemyksestä, että vaimo on monessa maassa hankinta aviomiestä varten. Mutta silti hieman surettaa miehen puolesta. Selvästi kaipaa edesmennyttä vaimoaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varmasti eri kulttuurienkin sisällä on paljon eroja asenteissa ja käyttäytymisessä.

   Toivottavasti mies ei kaipaa vaimoaan pelkästään ruokaa laittamaan, pienoismalleja kasaamaan ja sinne makuuhuoneeseen, kun sellainen kuva minulle tuosta tuli. Ja eihän siinä tietysti ole mitään pahaa, että tietää mitä tahtoo ja tuo sen julki myös. :-)

   Poista
 18. Autsh!!!! Ei voi olla totta, mut kait se vaan on...Siis tän ukon stoori...Satu, olen lukenut sun blogia jo pari + vuotta. On aina ollut ilo lukea sun havaintoja elämästä. Diggaan sun asenettasi ja tarinankertomistasi. Mä olen käynyt "Intiassa" =Goa+Mumbai kaksi kertaa. Mä koin Hampissa ja Goan joillain autiorannoilla jotain jumalaista. Hermothan Intiassa menee jokaiselta, mutta rauhan siellä löytää jokainen, jos niin haluaa Nimim. Uutta Intian matkaa odotellessa...
  Terv. Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Riikka! Tosi kiva, että jätit viestin. :-) Kommentti ilahduttaa aina ihan mahdottomasti. :-)

   Aika hyvin tiivistit Intian oleilun: hermot menee, mutta rauhan löytää. :-D Mukavaa matkan odottelua ja viikonloppua!

   Poista
 19. Olen kateellinen Dinille hänen itseluottamuksestaan! Jos siitä aaisi edes ripauksen itselle niin menisi paljon kovempaa.

  Tällaisiin on pakko suhtautua huumorilla, tulloo muuten paha mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuolla itseluottamusta, siitä ei kyllä pääse mihinkään!

   Minua ei ensimmäisellä kerralla ilmoitusta lukiessa edes naurattanut, vaan olin ihan pöyristynyt. Että mies kehtaakin! Sitten oli tosiaan pakko ruveta etsimään asiasta huumoria. :-D

   Poista
 20. Buhahaaa! Good luck, mate. Luulen, että siihen on hyvä syy, että vaimoa on etsittävä koko sivun mainoksilla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulan kantaan! :-D Seuraavaksi tuo rupeaa varmaan jakamaan lentolehtisiä naimattomien naisten postiluukuista. ;-)

   Poista
 21. Huh huh ja yks hullu kuski Mexicon maanteille toivottavasti ei tuu vastaan koskaan 200 km :D huh huh mikä ukko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei tosiaan osu maanteille samaan aikaan. :-)

   Poista
 22. Osaavat näköjään länsimaalaisetkin...

  http://www.huffingtonpost.com/2013/09/24/sleepless-in-austin-thin-girlfriend_n_3984384.html?utm_hp_ref=mostpopular

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole todellista. Yök, mikä tyyppi!!

   Poista