Diplomaatti on sellainen, joka osaa käskeä toisen painua helvettiin niin ovelasti, että toinen rupeaa oikein odottamaan matkaa.


maanantai 20. heinäkuuta 2009

Intia kutsuu taas

Huomenna siis! Onhan tämä paluu ollut ilmassa jo jonkin aikaa, mutta kuitenkin lähtö tuli taas vähän puskista, sillä ukkeli - tyylilleen uskollisena - varasi liput vasta tänään, päivää ennen lähtöä. Minä, joka olen ollut aina kauhea suunnittelija, jonka täytyy tietää elämän kulku ainakin pari viikkoa eteenpäin, olen joutunut taipumaan ja oppimaan elämään lievässä epätietoisuudessa. Sinänsä tämä on tehnyt ihan hyvääkin, sillä olen huomannut, että ei niitä tarkkoja suunnitelmia ihan aina tarvitse ollakaan. Tulee se huominen ilman niitäkin!

Hieman jänskättää, mikä meitä siellä Intiassa odottaa. Sathish on huolehtinut asunnon siivouksesta meidän poissaollessamme ja autoakin hän on tainnut käyttää huollossa, kun on kerran sillä ajellutkin. Parvekekukkia mies on tuskin kuitenkaan kastellut, joten parvekkeelta on varmaan ihan turha enää mitään elämää etsiä. Eniten kauhistuttaa se, mitä jauho- ja riisipurkeista löytyy, ovatko muurahaiset taas valloittaneet asunnon ja ovatko hyttyset heränneet kesän jäljiltä kiusaamaan viattomia ihmisiä. Monsuunikin hieman arveluttaa - onkohan se jo päässyt täyteen voimaansa ja minkälainen vedenpaisumus meitä mahtaa odottaa...

Kaikkiin näihin kysymyksiin saan onneksi vastauksen pian, jos vain päästään ehjänä perille. Yritän päivitellä Intia-kuulumisia mahdollisimman pikaisesti, jos vain nettiyhteys pelaa!

5 kommenttia:

 1. Turvallista matkaa ja jään odotteleen uusia kuulumisia.

  VastaaPoista
 2. Nyt vasta ehdin tämän postauksen kirjoittaa enkä edes ehtinyt hyvää matkaa toivottaa...toivottavasti takaisintulo sujui oikein hyvin...
  Eksä oli myös sellainen,että aina kaikki matkat tilattiin viime hetkessä,ja en ehtinyt mitään suunnitella. Ja mä tartten sitä suunnitteluosaa.
  Jauhot ja sellaiset kannattaa kuumuudessa pitää jääkaapissa.Heti kun täällä alkaa olla kuuma, siirrän ne jääkaappiin, tilaahan se vie mutta ainakaan ei tule ´mitään ei-haluttuja vieraita joukkoon...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille! :-) Matka sujui hyvin ja turvallisesti, ja nettikin toimii, joten kohta pääsen taas postailemaan.

  Yaelian, eihän sitä aina joka paikkaan ehdi! Sinä oletkin aina ollut tosi ahkera kommentoija, mikä on aivan ihana asia bloggaajalle! :-) Muistinkin tuon neuvosi jauhojen yms. jääkapissa säilyttämisestä ja yritän nyt ruveta noudattamaan sitä - ja itse asiassa suosittelin sitä jo yhdelle tutullekin, joten kiitos vinkistä! :-) Ja mun täytyy myös saada suunnitella matkoja, koska se on aika kivaakin - tosin viime aikoina suunnittelu ei ole oikein onnistunut, hmm.

  VastaaPoista