Kes teisele nime annab, see ise seda kannab.


keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Kesäinen sillisalaatti

Nyt en jaksa kirjoitella mitään, mutta kuvia on kertynyt arkistoihin sen verran, että ajattelin rysäyttää eetteriin kesäisen kuvakavalkadin. Silvoplee.Johanna Oraksen Onnellisuuden polulla.
Punkaharjun harjumaisemissa.
Kuikonniemen taisteluhautoja.


Kemppilän Myllykoski.


Kesän herkullisimmat eväät.
Päivän neliapilasaalis: seitsemän neliapilaa ja yksi viisiapila.

Metsänokiperhonen.
Huussiselfie.
Treffit maitolaiturilla.
Pääskynen kuussa.
Moro! 😘

20 kommenttia:

 1. Ihanat kesäkuvat <3
  Eritoten nuo kuukuvat! Harmi kun en jaksanut kytätä viimeöistä kuunpimennystä, mutta seuraavaa ootellessa.
  Veski selfie :-D
  -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3

   Jaa, olikos viime yönä kuunpimennys. Enpä taas tuotakaan tiennyt! Mutta taisi olla pilvinen yö, joten ehkä oli parempi, etten tiennytkään, niin ei harmittanut niin paljon. :-)

   Poista
 2. Hyi, laittaisit ötökkävaroituksen alkuun, nyt kutittaa kaikkialta. :D

  Me käytiin katsomassa tuota osittaista kuunpimennystä, oli komea punainen kuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, pahoittelen tapahtunutta. :-D

   Kiva, että saitte nauttia hienosta kuunpimennyksestä. Minä en muista, milloin olen nähnyt viimeksi kuunpimennyksen. Kolumbiassa yritin kytätä yhtä pimennystä, mutta pimennys oli kovin myöhään, ja kun kuu ei näkynyt parvekkeelle, en viitsinyt lähteä mihinkään uloskaan enää siihen aikaan.

   Poista
 3. Hienoja kuvia !👍🤩

  VastaaPoista
 4. Upeita otoksia! Täältä kommenteista löytyikin selitys kuulle, joka koko ajan pieneni pari yötä sitten; kuunpimennyshän sen aiheutti! Meidän talolta kuu näkyy usein punaisena tai keltaisena näyttävänä mollukkana, mutta minulla ei ole laitteita ikuistaa sitä. Täytyy siis tyytyä pelkkään taivaalle tuijotteluun ja tulla katsomaan hienoja kuukuvia tänne sinun blogiisi. :)

  Olikohan (meillä) ennenkin puhetta siitä, että onkohan joillakuilla erityinen kyky löytää neli- ja jopa viisapiloita? Äitini nimittäin oli samanlainen eli bongasi ne välittömästi. Itse en ole koskaan löytänyt ensimmäistäkään, vaikka nykyään apilaa kasvaa reilusti omallakin pihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. <3 Mukavaa, että lukijani ovat ajan tasalla ja viitsivät vinkata kuunpimennyksistä ja muista minulle ja muillekin. :-)

   Minullakaan ei ole mitään hienoa kameraa, mutta vanhassa pokkarissani on varsin tehokas zoomi, jolla näkee kuunkin aika hyvin.

   Voi olla, että on ollut ennenkin puhetta neliapiloista, vaikka en sitä muistakaan. Minä olen aina tykännyt metsästää neliapiloita, ja aika usein olen niitä löytänyt. Pari vuotta sitten löysin jopa kuusiapilan. Tosin epäilen, että useampilehtiset apilat eivät tuota onnea vaan epäonnea, kun minullekin tapahtui tuon kuusilehtisen apilan löytämisen jälkeen kaikkea ikävää. Tuli mm. nivustyrä, ja jouduin leikkaukseen. Toisaalta on siis ehkä kumminkin parempi olla etsimättä apiloita. :-)

   Poista
 5. Ihana kesäinen kuvakooste 🌺Tulee ikävä Suomen kesää, etenkin nyt kun täällä alkoi eilisestä se kuumin kausi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, jos tykkäsit. :-) Toivottavasti kuuma kausi olisi tänä vuonna tavallista lyhyempi. Täällä Suomessa ei ole kuumuudesta tänä kesänä kärsitty, mutta ensi viikoksi on luvattu lämpenevää.

   Poista
 6. Oooooh... Huikeita kuukuvia, upeita ötököitä, pervoja luonnonoikkuja, saunaneito... Hieno kuvakavalkadipläjäys!

  VastaaPoista
 7. Monipuolinen kuvakooste <3 Olen kaynyt joskus pikaisesti Punkaharjulla, mutta haluaisin joskus menna ei-pikaisesti ja tutkia kunnolla maastoa ja luontoa! Terkut Jarvilta, skandit kateissa koska eri kone enka jaksa etsia aakkosia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkaharjussa olisi kyllä paljon tutkittavaa! Kävin talvella siellä lumikenkäilemässä, mutta kesällä en olen koskaan tutkinut maastoa tarkemmin (paitsi että nyt kävin noilla taisteluhaudoilla). Johanna Oraksen näyttelyssä on tullut käytyä parikin kertaa, mutta tällä kertaa kokemus oli hieman vaivaannuttava, sillä olimme (sillä hetkellä) näyttelyn ainoat vieraat. Juuri niin kuin olin etukäteen pelännytkin. :-D

   Kiitos terkuista! Ja hyvin ymmärsin ilman ääkkösiäkin. <3

   Poista
 8. Aaah, sinulla on taas superkiinnostavia postauksia, luin tassa tuon edellisenkin (en ole juuri ollut nettiyhteyksien aarella), mutta enempaa ei nyt ehdi. palaan lukemaan kunnolla kotiin paastyani. Tanaan vika patikka ja huomenna himaan! Ihanaa kesan jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Elegia, ja tervetuloa takaisin. <3 Minä jään innolla odottelemaan, josko laittaisit taas jotain ihania kuvia patikkareissultasi. :-)

   Hyvää kotimatkaa ja kesän jatkoa sinullekin! <3

   Poista
 9. Niin kaunis Satu vasta päässänsä <3 :D Ja suloinen Enska Nallen kera! Ihanan kesäistä!

  Hei mekin ihmeteltiin miehen kanssa punaista kuuta, vai oli sillä pimennys menossa. Oli kyllä komea meidänkin ikkunasta kurkittuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Nana, olipa kauniisti sanottu. <3

   Minustakin Enska ja Nalle ovat aivan ihanat yhdessä. Olen jopa miettinyt heille omaa Youtube-kanavaa, mutta ehkä ei sitten kumminkaan. ;-D

   Mukava, että sinäkin sait selityksen punaiselle kuulle. Ihanaa ja aurinkoista kesän jatkoa! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3